La formació critica que es torne al document de la RLT de 2011 amb les modificacions que ja advertiren

Compromís per Paterna considera que l’equip de govern del Partit Popular “està actuant de manera temerària, desafiant de nou a la Delegació de Govern, per no voler acatar les indicacions del requeriment d’anul·lació del ple de desembre de 2011 i la plantilla pressupostària. Però ja és de jutjat de guàrdia que ara facen marxa arrere i tornen al document de la Relació de Llocs de Treball (RLT) de 2011, simplemente incloent les modificacions que tant la Secretària com l’Oficial Major advertiren en el seu moment”.

El regidor de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, explica que “el PP està fugint d’anul·lar la RLT aprovada en 2011 perquè si la anul·len estarien admetent la il·legalitat dels acomiadaments i de retallades en serveis que patirem al 2011. A més, podria implicar greus conseqüències econòmiques derivades de la possible anul·lació d’amortització de places d’interins”.

Juanma Ramón afegeix que “el PP està allargant de manera innecessària la situació d’inseguretat jurídica en què es troben els treballadors de l’ajuntament, improvisant sobre la marxa i sense acatar de manera contundent el requeriment d’anul·lació de la Delegació de Govern”.

“El surrealisme arriba a tal punt que, després d’assegurar-nos el mes passat que la RLT aprovada al ple de novembre complia amb el requeriment de Delegació, hui ens proposen anul·lar eixe acord plenari. És a dir, que la RLT aprovada en novembre ara està anul·lada i sense efecte”.

D’altra banda, “malgrat el temps perdut, ens felicitem que el PP haja tirat marxa arrere i torne a iniciar el procés. Des de Compromís per Paterna ja advertírem en el seu moment que dit procés estava viciat d’origen i que no es podia aprovar en les condicions que volia el PP. Ara ens donen la raó admetent els seus errors, però continuen sense anul·lar l’acord. La qual cosa és del tot incomprensible”, subratlla el regidor.

A més a més, “també felicitem als sindicats, menyspreats durant tot aquest temps en el que el govern municipal no ha volgut negociar la RLT ni tenir en compte la seua fonamental aportació. Ara s’obri un nou procés de negociació que esperem fructifique en una RLT amb el consens dels representants dels treballadors, garantint uns serveis públics de qualitat”, conclou el regidor Juanma Ramón.

Publicacions digitals: EL PERIÒDIC, CRÓNICA PATERNERA, PATERNA BIZ