COMPROMÍS LI ARRANCA A AGUSTÍ 1,5 MILIONS PER A MILLORES EN PLUVIALS

Levante-emv 27/12/2012

La formació aconsegueix que es tinga en compte la veu de la ciutadania per a fer les millores en infraestructures

Compromís per Paterna “li hem arrancat a l’alcalde el compromís de destinar la quantitat de milió i mig d’euros per a finançar un Pla de millores de pluvials, especialment a la zona del Barranc del Rubio i a les zones dels casc urbà que tingueren una incidència directa en els danys de l’Avinguda del Testar, causats per les pluges del passat 28 de setembre”.

La portaveu municipal de Compromís en Paterna, Loles Ripoll, assenyala que “hem arribat a aquest acord partint de la nostra moció que s’ha debatut al ple. Una moció on demanàvem que la quantitat íntegra que s’ha ingressat pel PAI de les Monges, 1.800.000 d’euros, es destinara a millores en pluvials perquè en un futur s’eviten danys com els patits per l’aigua caiguda en setembre”.

“Primer semblava que la nostra moció no prosperaria, perquè a més a més l’alcalde ha confirmat la sospita de Compromís respecte al destí dels quasi dos milions d’euros del PAI de les Monges: que ja estaven compromesos 1.200.000 euros per a obres de l’empresa municipal Sumpa, com l’institut de Secundària de la Canyada; i poc més de 400.000 euros per a expropiacions”.

Segons Ripoll, “des de Compromís hem optat per donar-li nosaltres a l’alcalde l’opció a esmenar-nos a la totalitat la moció, incloent els nostres acords i la proposta de l’alcalde que va demà a la Junta General d’Aigües de Paterna, on es tracta el Pla d’Inundacions i les millores en pluvials per a evitar danys tan greus com els patits”.

A més a més, “també hem aconseguit que el PP incloguera un altre compromís, molt important per al nostre grup municipal, que és el de la participació ciutadana, ja que amb la moció es tracta de beneficiar a la ciutadania i al municipi”.

Així “i com que pensem que els veïns afectats són qui més tenen a dir, Compromís per Paterna ha lograt que l’Ajuntament inicie immediatament un procés consultiu i de participació ciutadana per a que les Juntes de Barri col·laboren amb les seues propostes a l’elaboració del Pla de millores de pluvials”, conclou la regidora Loles Ripoll.

Publicacions digitals: EL PERIÒDIC, EL PERIÓDICO DE AQUÍ, CRÓNICA PATERNERA

Arxivat en: Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *