Placa 30 anys CELa formació vol saber on està la que hi havia dedicada als caiguts en missions humanitàries

Compromís per Paterna vol saber “què ha passat amb la placa que hi havia al monument del jardí de l’avinguda Europa, placa dedicada als soldats caiguts en missions humanitàries arran de la intervenció en el conflicte bèl·lic de l’antiga Iugoslàvia, i que a data de hui, està desapareguda i únicament trobem una que signa l’alcalde Lorenzo Agustí i que es dedica a la Constitució Espanyola”.

Segons el regidor de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, “hem estat allí i hem vist la base del màstil, on va la bandera d’Europa, amb el buit on havia d’estar la placa desapareguda. I just al costat, aguantada amb un peu, està la placa signada per Agustí. Placa que ha posat perquè ha volgut ja que l’homenatge al 30 aniversari de la Constitució que es va aprovar el 24 de novembre de 2008 només deia que es plantaren 30 arbres, i el 6 de desembre ja estava posada també la placa”.

“Mentres, la famosa placa a Ramón Guillem el Rampa, personatge il·lustre de Paterna, s’aprova per moció al ple de juliol de 2008 i hui encara no tenim ni menció”.

“Només falta que la placa de Rafael Blasco que hi ha al centre cultural Alborgí, que han demanat els veïns que la lleven, ens la posen també a l’avinguda Europa i posen una bandera de ‘Negrolandia’, com va definir al Tercer Món el diputat imputat del PP. Volem que la placa en commemoració dels caiguts en missions humanitàries es localitze i es repose. I que quan s’arribe a un acord plenari se li done el compliment adequat”, conclou el regidor de Compromís en Paterna, Juanma Ramón.