La formació exigeix transparència a tots els corporatius del municipi  

Compromís per Paterna considera “fonamental fer de la transparència una pràctica quotidiana i més en aquestos temps on la corrupció i l’obscurantisme estan a l’ordre del dia. Per això hem fet públics al nostre web (http://compromisperpaterna.com/info/transparencia-sous-publics/) els salaris del regidor alliberat, les assistències de la portaveu municipal, i els sous de les dos assessores del grup, a més de les dietes per assistència dels representants en SUMPA i GESPA, que renunciaren oficialment a percebre-les”.

La portaveu municipal de Compromís en Paterna, Loles Ripoll, assenyala que “qualsevol ciutadà té dret a fiscalitzar allò públic, i més quan es tracta de les retribucions. Pensem que en un sistema democràtic la transparència ha de ser una senya d’identitat, una garantia per a caminar en la direcció del bon govern. I una ferramenta per a lluitar contra les pràctiques corruptes, abusives i irregulars”.

“Ara, abans i sempre és el moment adequat per a garantir la transparència amb exercicis com el que hui hem fet des del grup municipal, publicant al nostre web els sous que cobren el regidor Juanma Ramón i les dos assessores (una a jornada completa i l’altra a mitja jornada), a més de les aportacions que fan al col·lectiu. També es dóna a conéixer les assistències que com a portaveu i regidora no alliberada rep per anar als plens ordinaris i extraordinaris, comissions ordinàries i extraordinàries, i juntes de portaveu ordinàries i extraordinàries. Uns diners que ingresse directament a Compromís per Paterna”.

“Amb la publicació de totes aquestes dades, que es poden consultar al nostre web, esperem que la resta de corporatius de Paterna trien el camí de la transparència i que també les donen a conéixer. Volem acabar amb el descrèdit de la política i de la classe política des de l’àmbit local. Per això exigim que la resta dels corporatius s’afegisquen i que també publiquen aquestes dades de cadascuna de les seues formacions, com a garantia que Paterna és un municipi transparent o que, almenys, vol començar a ser-ho”, conclou la regidora de Compromís en Paterna, Loles Ripoll.

Levante 13 febrer 2013
Levante 13 febrer 2013

Publicacions digitals: EL PUNT, EL PERIÒDIC, EL PERIÓDICO DE AQUÍ, PATERNA BIZ, CRÓNICA PATERNERA