LEVANTE-EMV 22 març 2013
LEVANTE-EMV 22 març 2013

La formació va esmenar el punt de l’ordenança fiscal sobre les línies aèries de telecomunicacions i finalment es va retirar el punt per a millor estudi

Compromís per Paterna considera “molt greu que l’alcaldessa en funcions del municipi, Sara Álvaro, haja signat un edicte on es dóna per aprovada provisionalment la modificació de l’ordenança fiscal de la taxa per ocupació del subsòl, sòl i vol de la via pública de les línies de telecomunicació. Ara es troba en exposició al públic per un termini de 30 dies i el següent pas és que l’aprovació definitiva vaja al ple de març. Tot un esperpent perquè el punt es va retirar en el mateix ple després de l’esmena feta pel nostre grup municipal”.

El regidor de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, explica que “hem destapat aquest error després de voler saber en quin estat estava l’expedient, ja que nosaltres proposàrem una esmena a l’article 5.4 d’eixa ordenança de manera que es penalitzara a les companyies elèctriques i de telecomunicacions que empraren línies aèries, per incentivar el soterrament de les mateixes”.Linies Aeries LACANYADA

“En aquella esmena valoràvem l’impacte visual i les molèsties dels cables per als veïns de Paterna que, en molts carrers, han de patir les incomoditats dels postes, que ocupen part de les voreres, dificultant el pas dels vianants. L’estudi fet per Compromís per a incrementar les quantitats econòmiques de cara a pujar la penalització necessitava que els tècnics municipals el confirmaren mitjançant el preceptiu informe. I per aquesta raó es va retirar el punt per a millor estudi i per a donar temps a que estiguera el dit informe”.

“Però el PP s’autoaprova tot, fins i tot els punts que retiren de l’ordre del dia del ple del mes de febrer. Volem que Sara Álvaro explique perquè signa un edicte on s’exposa al públic aquesta ordenança, com aprovada provisionalment. Signa tots els papers que li posen davant sense llegir-los? No sap que s’aprova, que es vota en contra i que es retira al ple?”.

“Ens escandalitza conèixer la irresponsabilitat de qui ens governa, a més de les possibles conseqüències legals i econòmiques per a l’Ajuntament si s’arriba a consumar l’aprovació definitiva per l’error de l’alcaldessa en funcions, error que hui hem descobert”.

“Aquesta situació és un signe indicatiu de tot el caos administratiu i en politica de personal que està patint-se a l’Ajuntament, amb gent que ocupa un lloc de treball i no sap les atribucions que té, amb departaments amb manca de recursos humans, i amb els regidors del PP, qüestionats internament i que actuen de manera irresponsable i gens diligent mentre l’alcalde està de baixa”, conclou el regidor de Compromís en Paterna, Juanma Ramón.

Publicacions digitals: EL PERIÒDIC, EL PERIÓDICO DE AQUÍ, PATERNA BIZ, CRÓNICA PATERNERA,