La formació denuncia que després dels treballs fets pel taller d’ocupació ‘Rehabilitació de la cova de l’Alfareria’ el passat desembre tot està abandonat i ple de fem i pintades

Compromís per Paterna considera “un greuge per al poble que el seu patrimoni de les coves de l’entorn de la Torre estiga només com a escenografia del Partit Popular per a fer-se la foto, eixir en premsa i després ni enrecordar-se d’ell. Això és el que ha passat amb les coves del Parc de la Torre, que quatre mesos després estan plenes de pintades i amb acumulació de fem”.

El regidor de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, explica que en el mes de desembre “poguérem comprovar els bons resultats dels treballs de restauració del taller d’ocupació, que havia posat en condicions un total de 12 coves i part de les ximeneies del parc. Però hui, arran de les queixes dels veïns i veïnes, hem tornat al mateix lloc i la visió ha estat una altra, prou decebedora i que confirma el que ja vé demostrant el PP: que no s’estima el patrimoni de Paterna i el deixa que es perda pel seu menyspreu”.

Ramón també recorda que “al mateix acte de la foto a la cova també es va presentar un total de 16 socarrats amb forma de teula per tal d’adornar les coves restaurades, i que havien fet els alumnes amb necessitats especials. No hi ha cap d’ells. Què ha passat? Han desaparegut? S’han trencat? Els han deixat perdre?”

Per tot això, “des de Compromís demanem explicacions a la regidora Sara Álvaro, que sí que va tindre temps d’anar a fer-se la foto, però després no ha fet cap seguiment del treball fet pel taller. Com queden ara les paraules de la senyora Álvaro agraïnt als participants del taller la feina ‘para que nuestras cuevas presenten un mejor aspecto’? O allò que va dir de ‘se trata de un entorno privilegiado del municipio que dice mucho de la historia y forma de ser del pueblo de Paterna’, quan més sembla que a ella i la resta de l’equip de govern del PP els dóna igual que tot estiga abandonat?”, conclou el regidor Juanma Ramón.

Publicacions digitals: LAS PROVINCIAS, PORTAL COMARCAL, EL PUNT, EL PERIÓDICO DE AQUÍ