El proper dijous 30 de maig, entre les 17.00 i les 21.00 hores, al Cementeri de l’Eliana, seran exposades les despulles mortals del nostre benvolgut amic Banna Lehbib El Bachir, per a que totes aquelles persones que ho destigen puguen visitar-lo.

Divendres 31 de maig, a les 19.30 hores, tindrà lloc al Teatre Capri de Paterna, (c/Ernesto Ferrando nº 7), l’acte en record i memòria de Banna, qui va faltar el passat divendres 24 de maig, atropellat pel metro quan creuava un pas a nivell a Paterna. 

L’ONG Sàhara Lliure de Paterna, junt amb la Federació d’Associacions de Solidaritat amb el Poble Sahraui del País Valencià FASPS PV i la Delegació Sahraui a la Comunitat Valenciana, proposen un suport econòmic per a la repatriació de Banna als Campaments de Refugiats Sahrauis per a que la seua família puga soterrar-lo segons la seua tradició.

El c/c, obert en la Caixa, per a fer aportacions per a la repatriació és:         2100 – 1716 – 82 – 0100496267

Si la quantitat que es recapte sobrepassa els diners necessaris per a la repatriació del cos al Sàhara, la resta serà entregada a la família de Banna en els Campaments. Agraïm la vostra col·laboració.