IMG_6148 premsaEnric Morera i Joan Baldoví encoratgen els assistents a eixir junts de la crisi i reivindiquen el paper del polític com a eina útil per a la ciutadania

 

Compromís per Paterna va reunir divendres, al seu tradicional sopar a la fresca, a més de 400 persones en la plaça del Poble del municipi en la que ja s’ha convertit en una cita habitual dels últims estius. Entrepans, bona companyia i la música de Pep Gimeno el Botifarra, animaren a moltes persones a triar el sopar de Compromís per Paterna com a millor opció per a pasar la nit de divendres.

LAS PROVINCIAS (7 juliol 2013)
LAS PROVINCIAS (7 juliol 2013)

El portaveu municipal de Compromís, Juanma Ramón, destaca que “reunir tantes persones a aquesta cita estiuenca ha superat les previsions més optimistes i ha doblat l’assistència aconseguida l’any passat. Tindre oportunitat de parlar i sopar amb els nostres representants que están a les Corts i al Congrés de Madrid és una manera de fer política propera a la ciutadania”.

Precisament el síndic de Compromís a les Corts, Enric Morera, i el diputat al Congrés, Joan Baldoví, reivindicaren als seus parlaments el paper del polític com a eina útil per a la ciutadania. “Hem de ser útils per a la gent que ens ha votat, que ens ha elegit com a representants seus”, afegia Baldoví.

Per la seua banda, Enric Morera va recordar quan dos anys enrere la cloenda de la campanya electoral de Compromís es va fer a Paterna, “quan ningú donava res per Compromís. I mireu on hem arribat. La política ha de servir per a resoldre problemes. Hem de recuperar l’horitzó, la decència, i tirar a l’atur a tots els corruptes. Hem de lluitar perquè no s’especule ni amb la sanitat ni amb l’educació”.

A més a més, ambdós representants tingueren paraules especials per a la portaveu local de Compromís en Paterna, Loles Ripoll, qui ha passat el testimoni com a regidor a Emili Mira. Ripoll va fer un repàs de tot el treball realitzat al llarg de la legislatura i va donar les gràcies a tota la gent que ha fet posible que “Compromís haja arribat fins on està. I, més encara, seguim treballant per la gent del poble, la gent com tu, com vosaltres. No anem a deixar de lluitar i de treballar per la ciutadania”.

Per la seua banda, el portaveu municipal Juanma Ramón insistí en les polítiques socials on Compromís “vol aconseguir que el PP recule i que Paterna tinga un Programa Alimentari d’Emergència, el Banc d’Aliments Municipal i d’altres mesures urgents. Totes elles basades en uns pressupostos municipals, els nostres, on primen les despeses socials però sense pujar impostos”. Ramón també va recordar la campanya oberta de Compromís per Paterna que hi ha contra l’especulació urbanística amb el ‘Salvem la Lloma’. “Una iniciativa que vol aturar el pelotasso urbanístic que pot acabar convertint el nostre municipi en un Paternavegas amb gratacels com els de Manhattan”.

D’altra banda, la vetlada va concloure amb una actuació en directe de Pep Gimeno el Botifarra, molt ovacionada, i fent el sopar a la fresca de Compromís per Paterna més agradable a tots els assistents.

Publicacions digitals: PORTAL COMARCAL, QUÉ.ES, LAS PROVINCIAS, PATERNA AHORA, NAP I COL, PATERNA BIZ, EL PERIÓDICO DE AQUÍ