• Compromís presenta una moció per a recolzar la petició d’Asivalco de millorar els accessos al polígon, després de la recent negativa de Foment
LEVANTE-EMV (13 setembre 2013)
LEVANTE-EMV (13 setembre 2013)

El portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, considera que “el municipi pot resoldre els greus problemes d’atur que té si millora les condicions estratègiques que facen més competitius als polígons i parcs estratègics de Paterna, en concret ara recolzem la millora histórica de Font del Gerro. És fonamental que Font del Gerro recupere l’estratègia per a ser més atractiu, perquè vinguen més empreses i així es puga crear ocupació per tal d’acabar amb l’atur a Paterna”.

Ramón assenyala que “en Compromís estem treballant en un pla d’ocupació que posa una atenció especial en la promoció dels polígons de Paterna. Precisament els polígons poden donar ocupació a 7.000 aturats. I una de les peces fonamentals en aquesta actuació és que les empreses que ja hi són i, sobretot, les que poden vindre al municipi, troben que els accessos són òptims, tant per als treballadors com per a les mercaderies”.

“Però sembla ser que des del Ministeri de Foment no pensen igual, tal i com s’ha sabut que no volen fer millores en la segona fase de Font del Gerro. Per això, al ple de setembre anem a presentar una moció on exigirem que la millora de les vies de comunicació de tots els polígons industrials es porte a terme com a solució per a acabar amb l’atur del municipi”.

“Cal redoblar els esforços de l’Ajuntament en millorar les condicions d’accés i mobilitat en general dels polígons de Paterna, reivindicant millores i inversions a la Generalitat i a l’Estat. Però ara per a Agustí la prioritat és l’entelèquia de la Zona Franca i el Puerto Pelotasso, quan tots els polígons industrials de Paterna fa temps que demanen a crits una millora d’accessos que permeta fer-los més visibles i ser un punt d’atracció per a que les empreses invertisquen establint-se en ells i creant llocs de treball”.

LAS PROVINCIAS (13 setembre 2013)
LAS PROVINCIAS (13 setembre 2013)

“No cal agafar un avió i recórrer milers de quilòmetres per a fer promeses d’ocupació que tenen més de ciència ficció que d’altra cosa. Paterna podria tindre plena ocupació si es preocupara més per fer rendibles els seus polígons. Però l’equip de govern del PP està més preocupat en vendre fum que en solucionar veritablement els problemes d’ocupació al poble”.

“Compromís per Paterna tenim aquesta proposta. Només cal que la resta de l’oposició i l’equip de govern ens recolzen. Treballem pel futur de Paterna, perquè els aturats i les empreses tinguen opcions de futur en el poble i en els seus polígons”, conclou el regidor Juanma Ramón.

Publicacions digitals: NAP I COL, PATERNA BIZ, HORTANOTICIAS, LAS PROVINCIAS, EL PERIÓDICO DE AQUÍ, LA VEU PV