• Compromís recorda que el mateniment i ornat és una encomana de Gespa que passa de 247.000 euros en 2013 a 50.000 per al proper any
LEVANTE-EMV (20 setembre 2013)
LEVANTE-EMV (20 setembre 2013)

El portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, considera que “el PP està portant les retallades al màxim extrem. És a dir, deixa abandonades àrees d’oci i joc infantil, a més de jardins, en barris com el de Lloma Llarga on hi ha persones majors i molts xiquets que poden patir caigudes donada la falta de manteniment de les instal·lacions lúdiques en parcs i jardins”.

Segons Ramón, “si ara el panorama que ens trobem en Lloma Llarga és el de deixadesa i brutícia amb excrements d’animals, l’any que vé pot ser fins i tot pitjor. El manteniment i ornat de jardins depén d’una encomana a Gespa que en 2013 és de 247.000 euros i que inclou altres tasques com la silvicultura. Precisament aquesta encomana té una retallada molt dràstica ja que per a 2014 el PP la deixa en 50.000 euros”.

LAS PROVINCIAS (20 setembre 2013)
LAS PROVINCIAS (20 setembre 2013)

“Des de Compromís per Paterna, i atenent a les queixes dels veïns de Lloma Llarga, exigim que l’equip de govern prenga mesures preventives i realitze tasques de manteniment i neteja en les instal·lacions de jocs als parcs i jardins públics. Si una instal·lació es trenca, no es repara i es deixa que el temps acabe deteriorant-la, a més de l’evident risc per a la i ntegritat dels vianants, al final la despesa serà més gran perquè no caldrà reparar-la sino canviar-la sencera amb el conseqüent increment dels diners a gastar. I precisament Paterna ara no passa per un moment econòmic massa bó”, conclou Juanma Ramón.

Publicacions digitals: NAP I COL, PATERNA BIZ, EL PERIÓDICO DE AQUÍ, LA VEU PV,