• Compromís considera ridícula la inversió de 69.785,17 euros i exigeix al PP que prioritze urgentment la millora de Font del Gerro
LAS PROVINCIAS (5 octubre 2013)
LAS PROVINCIAS (5 octubre 2013)

El portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, considera que “l’alcalde està cobrint-se de glòria amb la seua llista de prioritats per al poble. Mentre no li importa gastar-se 638.000 euros de diners l’encomana de marquèting de GESPA per a la promoció de la seua Zona Franca, els empresaris de Font del Gerro han de posar de la seua butxaca els 8.000 euros que costa una toma d’aigua, sense que el consistori compartisca despeses ni tinga els polígons protegits com cal contra el foc”.

Les millores en hidrants i en prevenció d’incendis “es reclamaren públicament en juliol d’enguany, fent palés que la xarxa d’hidrants té més de 30 anys, i evidenciant el punt negre al carrer Illes Balears on es va incendiar fa uns dies una indústria de reciclatge de paper i cartró. Tot i conéixer això, com ja hem apuntat, únicament els industrials han invertit en hidrants, posant en evidència que no era una prioritat per a l’equip de govern”.

Segons Ramón, “després del malbaratament en màrquetin, a l’últim ple, i fora de l’ordre del dia, sense respectar les formes per a variar, es va incloure tornar a demanar a la Generalitat els diners del Pla (des)Confiança per a fer millores hidràuliques al polígon, a costa de rebutjar definitivament el tramvia a Alborgí. Entre les propostes està la de millorar la infraestructura hidràulica de les zones industrials del poble, una obra xifrada en un cost de 69.785,17 euros. Inversió que, d’altra banda, ens pareix ridícula i que dubtem que vinga prompte donat l’estat de ruïna de la Generalitat”.

Compromís per Paterna, que ja va mostrar el seu suport a Font del Gerro en les seues reivindicacions de la millora dels accessos i infraestructures, exigeix “al PP que deixe de perdre el temps demanant diners, dient després que no els vol, i que ara els torne a demanar. El que ha de fer és garantir la seguretat contra els incendis als polígons, seguretat que garantix la integritat de les persones, i invertir en els polígons existents, i no en la promoció del fantasma de la Zona Franca”.

“Per tal de començar a buscar una solució, des de Compromís insistirem en les propostes per a augmentar la inversió en la millora dels polígons, per a fer-los més atractius per als inversors. Diners que s’haurien de detraure immediatament de despeses supèrflues com l’encomana de màrquetin, i que així es garantisca que les millores es faran de manera urgent sense esperar que arriben els diners de la Generalitat. Pensem que així és com s’han de promocionar els polígons de Paterna, invertint en ells, fent millores i no marginant-los i deixant-los morir. Qüestió de prioritats”, conclou el regidor Juanma Ramón.

Publicacions digitals: NAP I COL, PATERNA BIZ, EL PERIÓDICO DE AQUÍ,