• Compromís per Paterna llança una campanya per arreplegar signatures de la ciutadania a favor de mantindre els serveis públics retallats i rebaixar el dit superàvit
LAS PROVINCIAS (10 desembre 2013)
LAS PROVINCIAS (10 desembre 2013)

El portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, considera que “la ciutadania del municipi ha de saber que el PP preveu un superàvit de cinc milions d’euros en el pressupost per a 2014 que s’autoaprovarà el dimecres, però continuarà mantenint les retallades en serveis públics. No té sentit que un ajuntament tinga aquesta previsió i deixe l’Escoleta Infantil de la Coma, el centre infanto-juvenil també de la Coma o el centre de menors d’Alborgí sense partida pressupostària i sense futur. Per això anem a arreplegar signatures i que siga la ciutadania qui diga què vol: si superàvit o serveis públics”.

Segons Ramón, “les retallades esmentades, a les quals s’afegeix també la fi de l’ambulància municipal o la reducció de la neteja viària a la Canyada, entre d’altres, venen a sumar-se a totes les patides des del 2011 sota l’excusa que no són competència municipal. El problema és que siguen o no competència municipal, ni el PP d’ací ni el de la Generalitat van a tornar a donar els serveis que han retallat. Uns perquè repetixen com un mantra que no els toca, i els altres perquè no tenen diners perquè ells mateixos han arruïnat l’administració autonòmica. I, una vegada més, la ciutadania de Paterna és la més perjudicada”.

Per al portaveu municipal de Compromís, “el PP de Paterna no donarà més serveis públics encara que tinga eixe anunciat superàvit de cinc milions d’euros perquè no tenen ètica, ni cap sensibilitat cap a les persones que viuen situacions dramàtiques cada dia al poble. Però el que és pitjor és que usaran eixos diners per a pagar, amb preses i abans de les eleccions, el deute que ells mateix ens han creat”.

“I com els mecanismes de participació ciutadana són emprats pel PP a la seua conveniència i al final sense que es done veu real a la gent de Paterna, nosaltres sí que volem que siga la ciutadania qui faça saber a l’alcalde i el seu equip de govern que volen més serveis públics i menys superàvit. Tot això, mitjançant l’arreplegada de signatures que pensem que tindrà una bona acollida pels veïns i veïnes de Paterna”, conclou el regidor de Compromís per Paterna, Juanma Ramón.

Publicacions digitals: LA VEU PV, NAP I COL, PATERNA BIZ,