• Compromís per Paterna acusa l’equip de govern de falta de transparència i d’entrebancar la tasca fiscalitzadora de l’oposició
LAS PROVINCIAS (12 desembre 2013)
LAS PROVINCIAS (12 desembre 2013)

El portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, considera que “el PP torna a fer-li un greuge a la transparència municipal vetant, amb el seu vot en contra, la creació d’una comissió per a investigar l’adjudicació dels contractes de l’Ajuntament, GESPA, SUMPA, Aigües de Paterna i Desarrollo Local de Paterna”.

LEVANTE-EMV (12 desembre 2013)
LEVANTE-EMV (12 desembre 2013)

Segons Ramón, “el PP amaga i no remata amb la seua actitud antidemocràtica i antitransparent, impedint que l’oposició puga accedir a la informació sobre l’adjudicació dels contractes de les empreses públiques, la mixta i el mateix consistori, de manera més fàcil mitjançant la creació d’una comissió que no han volgut. Un colp de mà del PP damunt la taula del joc democràtic. Així el PP es reaferma en la seua postura de no voler mostrar les seues vergonyes, de no voler revelar a l’oposició si pot haver o no irregularitats en l’adjudicació dels contractes públics”.

“Compromís ha sol·licitat en moltes ocassions tindre accés a determinats contractes municipals, o encomanes a GESPA i SUMPA, i encara estem esperant una resposta afirmativa per a poder consultar-los. La creació d’aquesta comissió haguera suposat el desbloqueig al boicot continuat que el PP fa sobre les nostres reiterades peticions de documentació contractual”.

“Un alcalde que pressumix de transparència i que continuament està dient als plens que regidors i assessors de l’oposició tenim accés als expedients, quan no és cert del tot, ara, amb aquesta comissió, tenia una oportunitat per tal de canviar el final del conte. I més quan ell és un càrrec públic imputat per pressumpte delicte de prevaricació administrativa”.

“Després del lamentable espectacle que estem vivint als plens, on el PP i el PSPV estan patint pel ‘i tu més’, i les amenaces del PP d’encendre el ventilador i escampar els dubtes sobre presumptes ilegalitats a la construcció municipal, ara el PP demostra que no té cap interés en donar llum verda a la creació d’aquesta comissió”.

“Per tot això, des de Compromís exigim que el PP s’ho torne a pensar i que done llum verda a la dita comissió. Ha de reflexionar si el que volen és qualitat democràtica, permetent la tasca fiscalitzadora a l’oposició, o si volen continuar amagant informació. I qui amaga documentació ho fa per alguna cosa”, conclou el regidor Juanma Ramón.

Publicacions digitals: LAS PROVINCIAS, PATERNA BIZ, LA VEU PV,