• La formació critica que aquestos senyals turístics duraren un dia en el carrer i que el PP, després de llevar-los, no els ha tornat a posar
LEVANTE-EMV (29 gener 2014)
LEVANTE-EMV (29 gener 2014)

El portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, afirma que “hui l’esperpent de l’equip de govern del PP ha arribat a la seua màxima expressió. La tinent d’alcalde de l’àrea de Promoció, Sara Álvaro, coneguda per publicar edictes de punts retirats del plenari, apareix en premsa mostrant uns senyals turístics que fa dies no es veuen al carrer. Queda clar que l’afany de protagonisme del PP arriba a límits insospitats, fins i tot per a publicitar uns postes fantasma”. Sara amb poste_LevanteEMV28gen2014

Segons Ramón, “aquestos senyals es varen posar la segona setmana de gener i, poc després, els llevaren. Però aquest matí hem comprovat, a la porta de l’Ajuntament, que el que havia d’estar allí no hi era. Així, dos setmanes després d’haver-los llevat no els han tornat a posar. Això demostra que el PP mentix d’una manera malaltissa, siga parlant de mobiliari urbà o de qualsevol tema. Esperem que la Ruta Estellés, a mans del PP, no tinga el mateix final: que l’anuncien i no existisca”, conclou el regidor Juama Ramón.

Publicacions digitals: PATERNA AL DÍA, LA VEU PV, NAP I COL,