• La coalició es suma a la convocatòria d’un ple extraordinari on l’alcalde tindrà una altra oportunitat de dir la veritat

El portaveu municipal de Compromís per Paterna, Juanma Ramón, considera que “el poble de Paterna es mereix una explicació pública del seu alcalde, per tal d’aclarar la seua pressumpta relació amb les empreses de la trama Gürtel, referent a la campanya electoral que el portà a l’alcaldia en 2007”.

Ramón explica que “des de Compromís ja varem interrogar insistentment a Agustí durant la legislatura passada, quan aparegueren les notícies als mitjans sobre les investigacions de la UDEF. De moment sempre hem rebut la negativa per resposta, negant tant la seua vinculació personal com la del seu partit amb la financiació irregular de les campanyes del Partido Popular”.

“En tot aquest temps, on s’ha destapat la investigació sobre la financiació irregular del PP a tot l’Estat, les informacions sobre el ‘coqueteo’ de Gürtel amb el PP de Paterna no han cesat. A més a més, les informacions més recents a les que Compromís va tindre accés, confirmaven les nostres sospites, ja que la UDEF identifica documentalment a l’alcalde de Paterna com a persona de contacte ambla trama en Paterna”.

“Per tot açò, considerem que és molt oportú tindre ara aquest debat públic, on l’alcalde tindrà una altra oportunitat per a explicar tota la veritat sobre allò que afirma la UDEF en els seus informes i que ell reiteradament ens ha negat”, conclou Juanma Ramón.

Publicacions digitals: NAP I COL, LA VEU PV, EL PUNT, PATERNA BIZ, PATERNA AHORA,