JUANMA RAMÓN: “HEM ACONSEGUIT L’OBJECTIU AMB JORDI A EUROPA I HEM CONSOLIDAT EL TREBALL DE LA MILITÀNCIA”

  • Compromís confirma el fracàs del model bipatirdista a Paterna

El portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, ha manifestat que “amb els resultats obtinguts en les votacions al Parlament Europeu podem dir que hem aconseguit el nostre objectiu de tindre representació a Europa amb Jordi Sebastià. Un objectiu que ha estat possible gràcies a que s’ha consolidat el treball de la militància a Paterna”.

Segons Ramón, “a Paterna la campanya de Compromís- Primavera Europea ha tingut una presència continua i constant al carrer i a les xarxes socials, un element que ha fet visible la coalició amb la qual ens hem presentat a la contesa europea. Sense l’esforç de la militància això no haguera estat possible. A més a més, cal assenyalar que durant la jornada electoral Compromís per Paterna ha cobert amb interventors/es les 72 meses electorals que hi havia al poble”.

“Estem satisfets perquè hem aconseguit posar en marxa un dispositiu electoral, amb militants i simpatitzants, que serà fonamental per a les conteses electorals de 2015. I això junt amb el compromís polític que les candidatures es triaran per primàries obertes a la ciutadania. Amb la participació de tots i totes podrem fer fora les majories absolutes i l’alternància bipartidista”, ha conclós Juanma Ramón.

Publicacions digitals: NAP I COL, PATERNA AL DÍA, EL PERIÒDIC, LA VEU PV, PATERNA BIZ,

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *