• Compromís per Paterna exigeix una immediata reparació dels desperfectes en la façana del monument i la neteja dels voltants

El portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, afirma que “la falta de manteniment als carrers del poble és tan greu que ja li afecta a la Torre i al seu entorn, tal i com alguns veïns ens han fet saber mitjançant queixes i fotografies. Tot això es produeix mentre la regidora Marisa Ferre es dedica a passejar-se pels barris sense acabar d’enllestir res i fent anuncis sense ni un gra de forment”.

LAS PROVINCIAS (12 juliol 2014)
LAS PROVINCIAS (12 juliol 2014)

Segons Ramón, “la situació de la Torre és prou greu ja que presenta desperfectes a la seua façana des de fa dies. I en quant a l’entorn del monument, el mes passat ja denunciàrem la brutícia que s’amuntegava en aquest indret, i exigírem que s’aplicara el Pla Especial de Protecció i Rehabilitació Integral (PEPRI) per a garantir la protecció del nostre patrimoni, a banda de procedir a la neteja immediata. Ara també denunciem l’abandó dels voltants, que presenta fins i tot alguns edificis en estat quasi de ruïna”.

“Però a la vista està que el nostre patrimoni no li importa gens a l’equip de desgovern del PP. I que caldrà esperar a maig de l’any que vé per a posar en valor els monuments que són testimoni de la història de Paterna. Mentre, el PP segueix retallant i prometent que farà infraestructures quan el ben cert és que no hi ha diners per a res, després de la davallada del 83%, en tres anys, del pressupost per a manteniment”, conclou Juanma Ramón.

Publicacions digitals: NAP I COL, LA VEU PVHORTANOTICIAS, EL PERIÒDIC, PATERNA BIZ, MERIDIANO HORTA, LA VEU DE PATERNA, EL PUNT,