• Compromís per Paterna ha demanat la dimissió de l’alcalde en reiterades ocassions per una gestió municipal caòtica  

El portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, afirma, sobre la dimissió de Lorenzo Agustí hui, que “l’alcalde ja no ha pogut suportar més la pressió de veure com tots els seus megaprojectes han anat desunflant-se. Parlem de la no vinguda d’Ikea a Paterna, de l’inici de la liquidació d’empreses com la pública GESPA, de la de l’empresa mixta Desarrollo Local de Paterna, de la de la Fundació para la Innovació de la Infància, de la inviabilitat de la Zona Franca, i així una llista amb més motius per a dimitir”.

Segons Ramón, “des de Compromís hem demanat reiteradament la dimissió de Lorenzo Agustí, que ha conduit el municipi a l’actual situació de caos que ell ha intentat disimular amb les habituals cortines de fum com la Zona Franca i l’Actuació Territorial Estratègica (ATE) Puerto Mediterráneo. Una gestió erràtica que ha fet que acabe imputat, amb cinc regidors més, per aprovar en 2013 una despesa en màrquetin de 628.000 euros amb els informes en contra de la Secretària i l’Interventor”.

“Compromís ha fet la seua feina com a oposició, amb propostes en positiu i fiscalitzant els òrgans de govern, amb l’objectiu de mirar per l’interés general i evitar que se malbaraten els diners públics. Per això, seguirem en la mateixa línia de treball i insistirem en reinvidicar que les administracions públiques no han de tindre representants polítics amb prioritats contràries als interessos de la ciutadania”, conclou Juanma Ramón.

Publicacions digitals: NAP I COL, PATERNA AHORA, PATERNA AL DÍA, LA VEU PATERNA, HORTANOTICIAS, LA VEU PV, EL PUNT, EUROPA PRESS, 20 MINUTOS, EL PAÍS, EL MUNDO, LEVANTE, LAS PROVINCIAS,