JUANMA RAMÓN: “AGUSTÍ NO HA SUPORTAT QUE ELS SEUS MEGAPROJECTES ES DESUNFLEN”

 • Compromís per Paterna ha demanat la dimissió de l’alcalde en reiterades ocassions per una gestió municipal caòtica  

El portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, afirma, sobre la dimissió de Lorenzo Agustí hui, que “l’alcalde ja no ha pogut suportar més la pressió de veure com tots els seus megaprojectes han anat desunflant-se. Parlem de la no vinguda d’Ikea a Paterna, de l’inici de la liquidació d’empreses com la pública GESPA, de la de l’empresa mixta Desarrollo Local de Paterna, de la de la Fundació para la Innovació de la Infància, de la inviabilitat de la Zona Franca, i així una llista amb més motius per a dimitir”.

Segons Ramón, “des de Compromís hem demanat reiteradament la dimissió de Lorenzo Agustí, que ha conduit el municipi a l’actual situació de caos que ell ha intentat disimular amb les habituals cortines de fum com la Zona Franca i l’Actuació Territorial Estratègica (ATE) Puerto Mediterráneo. Una gestió erràtica que ha fet que acabe imputat, amb cinc regidors més, per aprovar en 2013 una despesa en màrquetin de 628.000 euros amb els informes en contra de la Secretària i l’Interventor”.

“Compromís ha fet la seua feina com a oposició, amb propostes en positiu i fiscalitzant els òrgans de govern, amb l’objectiu de mirar per l’interés general i evitar que se malbaraten els diners públics. Per això, seguirem en la mateixa línia de treball i insistirem en reinvidicar que les administracions públiques no han de tindre representants polítics amb prioritats contràries als interessos de la ciutadania”, conclou Juanma Ramón.

Publicacions digitals: NAP I COL, PATERNA AHORA, PATERNA AL DÍA, LA VEU PATERNA, HORTANOTICIAS, LA VEU PV, EL PUNT, EUROPA PRESS, 20 MINUTOS, EL PAÍS, EL MUNDO, LEVANTE, LAS PROVINCIAS,

Arxivat en: General

Comentaris

 1. Delphos diu:

  Tu ho creus? Jo veig que hui es l’ultim dia d’exposició pública de Puerto Mediterráneo i que continua endavant sense més problemes. Aixó si que no hi ha forma de parar-lo.

  I respecte a la Zona Franca, només falta el vist i plau d’Hisenda i la selecció de la concessionària. Tot avança de manera imparable, a no ser que convoqueu una marea ciutadana, JA !, com vàren fer a Burgos amb Gamonal. Aixó si que és una bomba nuclear al nostre territori. I ahí, si que pense que hi ha opcions de que la ciutadania ho aconseguisca.

  Mentrestant, tot són paraules i més paraules buides.

 2. Delphos diu:

  De totes formes, enhorabona per la vostra fiscalització de l’administració municipal. Hui m’he adonat que anticorrupció ha admés a tràmit el finançament irregular de la campanya 2007. Tal volta, per això, en 2011 vàren fer el porta freda, jajaja.

 3. Delphos diu:

  Jo pense que habreu de convocar-la tots els partits de la oposició: Compromís, EU, PSPV, UPyD i PODEMOS.
  Només la unió farà la força. I quan es tracta de actuacions tant importants, cal que porteu la iniciativa i convoqueu a tothom.
  Bé, és la meua opinió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *