• Compromís per Paterna exigeix al PP els registres dels ‘famosos’ GPS i que assumisca la veritat sobre l’escasa presència policial els caps de setmana al municipi

El portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, afirma que “pensa el lladre que tots són de la seua condició, i que, en aquest cas la nostra formació, s’apunta a mentir, com fa el PP, sobre els efectius de Policia Local que hi ha les nits del cap de setmana. Però s’equivoquen. I a les proves documentals ens remetem”.

Així, Ramón explica que “segons el full de servei de la nit de dissabte passat que hem pogut consultar, només hi havia un cotxe de Policia Local, amb un agent, per a tota Paterna. La resta d’efectius es derivaren per acompanyar la comitiva de la processó de la Canyada i a la torre anti-incendis de la Vallesa, sense comptar la baixa laboral d’un agent del torn que no es va cobrir”.

LAS PROVINCIAS (10 setembre 2014)
LAS PROVINCIAS (10 setembre 2014)

“El PP es queda sense arguments i perd les formes, atacant a Compromís i acusant-nos de faltar a la veritat, quan les proves demostren que són ells els qui estan enganyant a la ciutadania. A més a més, Compromís no té cap interés en que funcione mal la Policia Local de Paterna. L’únic interés que tenim és el bon funcionament de la seguretat ciutadana i desmuntar els anuncis grandiloqüents del PP. En aquest sentit recordem que el PP va prometre augmentar la plantilla de la Policia Local, però ha fet tot el contrari”.

Per tot això, “des de Compromís anem a exigir els registres dels ‘famosos’ GPS i els quadrants dels torns de la Policia Local durant les festes i els caps de setmana. I si una vegada revisat tot, la informació és falsa, demanarem disculpes a l’equip de govern. Però en cas de ser certes les dades que revisem, exigirem que el PP es retracte de les acusacions contra Compromís”.

“La realitat que no vol assumir el PP és que són ells els qui han acomiadat a 15 agents, dels 60 interins que acomiadaren al 2011; són ells qui decideixen no pagar hores extra i no cobrir les baixes del personal. Resultat del caos de la gestió dels recursos humans és que d’una plantilla de 100 agents només tinguem operatius 1 ó 2, encara que siga durant unes hores”, conclou Juanma Ramón.

Publicacions digitals: NAP I COL, LA VEU PV, PATERNA AHORA, EL PERIÓDICO DE AQUÍ, EL PERIÒDIC, LAS PROVINCIAS,