JUANMA RAMÓN: “EXIGIM AL PP QUE SIGA VALENT I INCLOGA LA VENDA DE GESPA EN EL SEU PROGRAMA ELECTORAL”

  • Compromís per Paterna acusa a l’equip de govern d’improvisar sobre la marxa per evitar les conseqüències legals de la venda de l’empresa pública

El portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, afirma que “després d’escoltar ahir a la regidora Marisa Ferre, diguent que ‘el Partido Popular no da ni un paso atrás ni para coger impulso’, les seues paraules confirmen que per molt que s’haja canviat d’alcalde, no se canvia el fons de les polítiques del PP de vendre i privatitzar l’empresa pública. Per això, el PP ha de ser valent i portar la venda de GESPA en el seu programa electoral de 2015”.

Ramón assenyala que “anul·lar l’acord de juliol per a tornar a la situació de maig sobre la venda de GESPA, on ja hi havien informes desfavorables de Secretaria i Intervenció al procés, és recular en tota regla. I això vé motivat perquè el PP, amb l’alcaldessa i alguns regidors imputats, han vist les banyes al bou. Potser hagen aprés alguna cosa de la imputació que ja tenen al damunt i per la qual la setmana que vé aniran a declarar davant el jutge”.

“L’assumpte que es portava al ple de juliol era aprovar l’exposició pública per iniciar la venda de GESPA, i que ja contava amb un informe en contra de Secretaria. Malgrat això, coneguent l’informe desfavorable, tota la bancada popular vota a favor i l’únic que fa l’ex alcalde és convidar a la Secretària i a l’Interventor a aportar els informes durant els 30 dies d’exposició pública. I ahí està la vertadera raó per a que ara ho desfacen, revoquen l’acord de juliol i reculen a maig. En cas de no fer-ho, tots els regidors del PP podien haver incorregut en una pressumpta prevaricació”.

“Des de Compromís mantenim que la venda de l’empresa pública, tal i com vol Broseta i el PP de Paterna, no es materialitzarà abans de maig de 2015. Ja portem gastats decenes de milers d’euros en assessors legals i ara no hi ha temps material per a complir els terminis legals que obliga un procés d’aquestes característiques, i el PP no està disposat a patir el desgast electoral i la pressió de treballadors i oposició”.

“Per aquest motiu, insistim en que siguen fidels al seu model de privatitzacions, que siguen coherents amb allò que expresaren quan feien de ‘comparsa’ del tàndem Agustí-Broseta. Simplement han de fer públic que inclouran al seu programa electoral la venda de l’empresa pública, acabant així amb els dubtes dels treballadors”.

“Des de Compromís ja hem manifestat les nostres alternatives per a fer més eficient i transparent l’empresa pública, amb la creació d’un organisme autònom local que garantisca la prestació dels serveis públics municipals. La venda continua sense estar justificada i, en cas que el PP continue amb el procés, acudirem on calga per tal d’exigir les responsabilitats polítiques o legals de qui consume la mort de l’empresa pública”, conclou Juanma Ramón.

Publicacions digitals: NAP I COL, EL MERIDIANO, PATERNA AHORA,

Arxivat en: Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *