JUANMA RAMÓN: “LA DERIVA DEL PP ELS FA RECULAR DE NOU AMB EL CESSAMENT DEL CAP DE LA POLICIA LOCAL PORTAT PER AGUSTÍ”

  • La campanya de neteja d’imatge d’Elena Martínez s’emporta per davant a Leopoldo Bonías

El portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, afirma que “la deriva actual del Partit Popular del municipi està fent que haja de recular una vegada més en les seues decisions, ara amb el cessament del cap de la Policia Local, Leopoldo Bonías, del que hui ens hem assabentat”.

LEVANTE-EMV (27 setembre 2014)

LEVANTE-EMV (27 setembre 2014)

“Donada la campanya de neteja d’imatge iniciada per l’alcaldessa Martínez, l’intendent general de Policia Local no acabarà la legislatura a Paterna. Tot apunta que el mes d’octubre serà l’últim mes que Bonías estiga com a intendent general de la policia al poble”.

LAS PROVINCIAS (27 setembre 2014)

LAS PROVINCIAS (27 setembre 2014)

En aquest sentit, Ramón assenyala que “aquesta nova acció de l’alcaldessa, que és un pas arrere com el del ple de setembre en el procés de venda de GESPA, és un intent de desfer tots els empastres i regals enverinats que va deixar l’anterior alcalde abans de dimitir en juliol”.

“Però hem de recordar que Elena Martínez, malgrat que ara vullga donar altre caire a la gestió de l’equip de govern del PP, va votar a favor de que Leopoldo Bonías vinguera a Paterna a ocupar un càrrec que, segons la Relació de Llocs de Treball (RLT), havia de ser ocupat amb promoció interna”.

“A més a més, que ara no venga la moto perquè ella, igual que tots els altres regidors del PP, també va votar a favor de la modificació del pressupost per a dotar la plaça de Bonías amb 70.000 euros a l’any. Així, aquesta reculada del PP és una mostra de que no tenen criteri, ni model, ni projecte per al poble. Sembla que Elena Martínez només atenia als capritxos de l’anterior alcalde”.

EL MUNDO (27 setembre 2014)

EL MUNDO (27 setembre 2014)

“Des de Compromís, vist que tenim un govern a la deriva, seguirem atents com acaba aquesta ‘neteja’ que ha encetat Elena Martínez i que s’emporta per davant a l’intendent general Leopoldo Bonías. Encara queda molt per fer i molt poquet de temps per a que parlen les urnes. I Martínez està fent una contrarrellotge que ja té perduda”, conclou Juanma Ramón.

Publicacions digitals: NAP I COL, LA VEU PV, LAS PROVINCIAS, PATERNA AHORA, HORTANOTICIAS, EL PERIÒDIC,

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *