La formació continua en la recerca dels veritables interessos dels viatges de l’ex alcalde de Paterna

“Montagu Mansions, zona on el preu mitjà del lloguer és de 4.000 €/mes; on el lloguer d’un pis amb dos habitacions és de 3.920 €/mes. I on el preu mitjà de venda de vivenda a la zona és de 1.750.000 €. Una zona londinense molt exclussiva on l’ex alcalde de Paterna ha fixat la seua residència per a poder dirigir la seua empresa situada a la City. Empresa que està donada d’alta amb data 24 de juliol, mentre ell encara era alcalde de Paterna, i on figura amb el càrrec de director i únic accionista. Un fet que apunta a una possible incompatibilitat com a càrrec públic i que anem a posar en coneiximent davant la Fiscalia”, explica el portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón.

“No sabem si el negoci fantasma de la Zona Franca de Paterna eixirà, però el seu negoci personal en Londres sembla que tira endavant. A la vista està que per pocs dies podriem parlar d’un pressumpte delicte d’incompatibilitat de càrrecs que la Fiscalia haurà de decidir”.

“És un empastre més en la seua carrera i que l’hauria de fer abandonar tot allò relacionat amb la política, fins i tot la presidència del seu partit en Paterna. Però això, si és així, els seus militants ja li ho diran. De moment és una mentida més als paterners i paterneres, la penúltima perquè poden vindre més”.

“Des de Compromís per Paterna insistim en els interessos obscurs que potser tenia Lorenzo Agustí tant en el projecte de la Zona Franca com en el de Puerto Mediterráneo, després de tots els viatges realitzats, i seguirem a la recerca de les seues vertaderes intencions. De moment, durem a Fiscalia els nostres dubtes sobre la legalitat de les seues funcions d’empresari londinenc quan encara era alcalde de Paterna amb dedicació exclussiva”.

“Però el que sí que està clar és que Agustí ha quedat com un mentirós i un mestre de la interpretació, amb l’espectacle que va donar el 30 de juliol amb la seua dimissió com alcalde en el ple d’eixe dia. Una comèdia per la qual exigim a l’alcaldessa una reprovació pública d’Agustí, vist que hi ha proves documentals que demostren que ja s’havia montat el seu negoci mentre era alcalde. De no reprovar-lo, ella podria ser complice d’un comportament immoral i il·legal”, conclou Juanma Ramón.

Publicacions digitals: EL PAÍS, LA VEU PV, HORTANOTICIAS, EL PERIÒDIC, NAP I COL, MERIDIANO HORTA, PATERNA BIZ, EL PUNT,