JUANMA RAMÓN: “UN PROVEÏDOR DE L’AJUNTAMENT REGALA UNA PAELLA PER A 140 PERSONES EN EL DIA DE LA POLICIA LOCAL MENTRE L’EMERGÈNCIA SOCIAL A PATERNA AUGMENTA”

  • Compromís per Paterna exigix les factures de l’àgape

El portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, afirma que “hui el PP s’ha cobert de glòria amb la jugada per a fer-li la celebració de comiat al cap de la Policia Local de Paterna, Leopoldo Bonías. Just en el Dia de la Policia Local ens enterem que un proveïdor del consistori és qui regala la paella, per a 140 comensals, a la que convida el consistori com a àgape d’aquest acte oficial. I mentre, l’emergència social seguix augmentant al poble. I si no que l’equip de govern del PP mire les xifres de persones que acudixen al menjador social o a la Casita, o que recorden que el Consell deu als paterners 1,3 milions de renda garantida”.

Segons explica Ramón, “el Dia de la Policia Local de Paterna porta uns quants anys celebrant-se de manera molt austera, sense cap tipus d’àgape. I enguany ens trobem que Bonías acaba els sis mesos com a intendent general i el PP li fa un comiat d’amagat, pels serveis prestats, amb una paella. Una paella a la qual no van tots els agents de la policia local i on s’ha convidat a comandaments d’altres localitats per a tapar aquest plante de la Policia Local de Paterna al sr. Bonías. Esperem almenys que la paella que sobre acabe en mans d’alguna entitat social que la necessite”.

“Però resulta que ha sigut el mateix proveïdor qui ens ha admés amb tota la naturalitat del món que ell cuinava la paella en la central de Policia Local, i que regalava a l’Ajuntament. Com accepta l’Ajuntament una prebenda així d’un proveïdor? A canvi de què? Són molts dubtes als quals volem que tant l’alcaldessa, com la regidora de Policia, Sara Álvaro, i l’encara cap de la Policia Local, Leopoldo Bonías, donen resposta”.

“Des de Compromís anem a exigir explicacions al PP sobre aquest assumpte de la paella del Dia de la Policia Local, ja que no ens sembla ni èticament ni políticament correcte. Per una banda perquè estan acomiadant amb tots els honors a Bonías quan hi ha dos denuncies admeses en Fiscalia pel seu nomenament; perquè no està clar que un proveïdor regale; i perquè el PP mostra la seua austeritat en els actes quan li convé, oblidant-se dia si i dia també dels paterners més necessitats que han d’acudir al menjador social i a la Casita per a tindre un plat de menjar”, conclou Juanma Ramón.

Publicacions digitals: NAP I COL, NOU HORTA NORD, EL PERIÒDIC, PATERNA BIZ,

Arxivat en: Economia i Ocupació, Sanitat i Benestar Social

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *