• La formació obri un canal de participació ciutadana al seu espai web per situar al mapa del municipi propostes i denúncies ciutadanes

El portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, assenyala que “si volem governar en el nostre municipi, és fonamental donar veu a tota la ciutadania paternera. Cal conéixer les seues propostes i les seues denúncies per a tindre un millor entorn. Considerem que la política l’hem de fer entre tots i totes, i que la veu més important és la de la ciutadania, que ha de dir la seua. Per això naix al nostre web (http://propostes.compromis.net/paterna), un espai on ubicarem al mapa del poble les propostes i denúncies que la ciutadania ens faça arribar, amb l’intenció d’anar convertint-les en el nostre programa de les municipals de 2015”.

LEVANTE-EMV (18 novembre 2014)
LEVANTE-EMV (18 novembre 2014)

Segons explica Ramón, “si cadascú dels paterners i paterneres aporta el seu granet d’arena, estarem sumant i això farà que les forces individuals es convertisquen en una gran força col·lectiva com a resultat de la participació ciutadana. Des de Compromís per Paterna pensem que la ciutadania és qui ens deixa governar, ella decideix i ella proposa. Els polítics estem al seu servei i no a l’inrevés. Per això cal escoltar-la i plasmar les seues queixes i suggeriments en propostes polítiques per a la legislatura que començarà el pròxim any”.

Per tal de poder fer propostes, “cada ciutadà ha d’entrar al nostre web i fer clic al mapa de Paterna que es veu a la dreta. Des d’ahí podrà situar físicament la seua proposta o denúncia, localitzant l’adreça exacta, afegint una breu descripció de l’assumpte i, fins i tot, una imatge. És una ferramenta molt senzilla d’utilitzar i que ens ajudarà a confeccionar el mapa de les necessitats de la ciutadania de Paterna. Al final s’arreplegaran totes les propostes i denúncies per barris i això permetrà donar una resposta a la ciutadania, en forma de programa electoral, de cara a les eleccions de 2015. És fer el nostre programa a demanda de la ciutadania, amb propostes concretes i realistes”.

“És l’hora de la ciutadania. Al seu abast està canviar les velles polítiques, amb la participació i els fòrums on pot fer sentir la seua veu. I des de Compromís per Paterna volem que es senta de veritat la seua veu, amb el mapa de les propostes electorals, localitzades in situ al nostre poble per a fer-lo més habitable. Volem que els paterners i paterneres senten que si hi ha millores a Paterna és perquè ells i elles les han proposat. I perquè nosaltres les podrem dur a terme quan en 2015 formem part de l’equip de govern”, conclou Juanma Ramón.

Publicacions digitals: NAP I COL, PATERNA AHORA, LA VEU PV, LEVANTE-EMV, PATERNA AL DÍA, PATERNA BIZ,