• Compromís per Paterna exigirà responsabilitats per la despesa de més de 120.000 euros de diners públics en el procés

El portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, afirma que “l’equip de govern del PP seguix reculant amb l’empresa pública GESPA i ara vol arxivar l’expedient de la seua privatització, que supera els 120.000 euros de diners públics, si no és més. De nou això és una prova del desgovern i caos del Partido Popular en Paterna que, durant quasi huit anys, ha dirigit el municipi malbaratant i emprant les empreses públiques per als seus interessos i no els del poble”.

Ramón afegeix que “en este procés de desfer l’empresa pública GESPA hi ha de tot menys transparència. Parlem que no està clar el cost econòmic final que han suposat, fins el moment, tots els informes i estudis encomanats a consultores externes. Sí que sabem que l’Ajuntament va pagar al voltant de 45.000 euros per un informe de 40 fulls, quasi a 1.000 euros la pàgina, a Broseta. Informe que pretenia justificar la inviabilitat de GESPA si no es privatitzava”.

“I també sabem que GESPA, incomprensiblement, paga al voltant de 80.000 euros a BDO Auditores per informes sobre la seua pròpia privatització, situació la del pagament de estos 80.000 euros que és del tot esperpèntica quan el PP al·ludix a causes econòmiques per privatitzar GESPA. Però, insistim, el dubte sobre si s’ha fet alguna despesa més està ahí, i per això des de Compromís exigim conéixer al cèntim els diners que el PP s’ha gastat en el seu intent de vendre GESPA”.

“A més a més, el pitjor de tot és que ací, en este desgavell d’anades i tornades de la privatització o no de GESPA, amb els més de 120.000 euros de diners públics gastats en consultores externes, amb informes desfavorables de Secretaria, Intervenció i Contractació, no hi ha cap responsable i, pel que sembla, ningú vol assumir eixa responsabilitat”.

“Compromís sempre ens hem cregut i hem apostat per l’empresa pública. Però no pel model del PP, que és el del caos, el del desgovern i el malbaratament, que gasta l’empresa pública per alimentar les panxes dels quatre consultors amics. El PP ha d’assumir la seua responsabilitat, ja que quan han volgut han gastat els diners en fantasmades. Pensem que altra GESPA és possible, i així ho demostrarem quan estem en l’equip de govern a partir de maig”, conclou Juanma Ramón.

Publicacions digitals: PATERNA AHORA, HORTANOTICIAS,