• El candidat Juanma Ramón explica que, al no dependre de bancs ni grans empreses, és una manera de finançar les despeses de la propera campanya electoral i de garantir la llibertat en futures decisions de govern

El candidat a l’alcaldia i portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, afirma que “com som una formació que no depenem ni de préstecs de bancs, ni d’opaques donacions d’empreses, ni de sobres en ‘b’, hem de traure profit a la nostra imaginació per tal de poder obtindre finançament per a la campanya electoral, que ja tenim al damunt. Per això en Paterna apostem per les microdonacions, amb la campanya ‘5€ poden canviar-ho tot’ i que s’ha llançat des de la coalició”.

Segons explica Ramón, “les donacions es fan a través del web www.compromis.net/espai/donacions/campanya2015 , mitjançant un sistema de pagament segur per Paypal. En el web s’explica què és el que se pot fer amb eixa mínima aportació de cinc euros, que amb aquestos diners són 30 cartells. Evidentment hi ha més opcions per aportar més quantitat de diners, però som partidaris de començar des d’allò més menut. La suma d’allò que sembla xicotet és el que ens ajuda a aconseguir allò més important. D’ahí que la campanya s’anomene ‘5€ poden canviar-ho tot’”.

“Volem implicar la ciutadania en la campanya que ha de contribuir a que Compromís lidere el canvi a Paterna. Volem que cadascú s’implique des de les seues possibilitats. Ja que per a Compromís cada persona que contribueix, siga econòmicament o ajudant de qualsevol manera, és l’actiu més important, l’actiu que fa que Compromís siga gran”.

“I si volem mantindre la nostra llibertat insubornable, no haver de tornar favors a ningú i tindre l’oportunitat de fer una campanya que arribe a la ciutadania, únicament ho podrem fer amb l’ajuda de la gent del carrer. Ara l’objectiu és aconseguir-ho i que persona a persona, com sempre hem treballat des de Compromís, la ciutadania de Paterna s’implique en la mesura que puga. Entre totes i tots farem possible un futur esperançador i digne per al nostre poble”, conclou Juanma Ramón.

Publicacions digitals: HORTANOTICIAS, PATERNA AHORA, EL PERIÓDICO DE AQUÍ, NOU HORTA NORD, NAP I COL, LAS PROVINCIAS,