• La formació convida a una xoriçada i fa l’estrena dels seus videos de campanya

Compromís per Paterna ha realitzat la tradicional pegada de cartells a les 00.00 hores de hui, 8 de maig, primer dia dels quinze que formen la campanya electoral on la formació presenta al seu candidat a l’alcaldia, Juanma Ramón, com “un alcalde proper, que ha de liderar el canvi amb un equip plural, divers i de persones honrades i treballadores. Raó per la qual la nostra campanya és de persona a persona pels barris del poble, perquè volem que la política torne a la ciutadania”.

Al sopar d’inici de campanya, una xoriçada en la seu de la formació, també s’han presentat els dos videos electorals de Compromís per Paterna per a la comtessa municipal de 2015, “on queda clar que apostem per posar en valor tot el treball fet durant esta legislatura amb propostes aprovades i d’altres noves que fan que Compromís siga l’opció per a liderar el canvi i caminar cap a noves formes de fer política. Sempre amb les persones com a protagonistes”, ha explicat el candidat a l’alcaldia Juanma Ramón.

Ramón també ha destacat que, “l’objectiu de tots els que integrem la candidatura de Compromís per Paterna és governar per a tota la ciutadania, defensant els drets de totes les persones front als privilegis d’uns pocs. Per això, en Compromís, i de la mà de les persones de Paterna, el nostre lema és: decidim el canvi”.

(Àlbum de facebook de la xoriçada i pegada de cartells d’anit:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.984190094954690.1073741883.235295793177461&type=1

Publicacions digitals: EL PERIÒDIC, HORTANOTICIAS, PATERNA BIZ, NOU HORTA NORD,