• El candidat Juanma Ramón exigeix respecte a totes les formacions durant la setmana final de campanya

El candidat i portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, denuncia que “ahir a la vesprada ens trobàrem dos rodes punxades del vehicle que gastem per a fer la megafonia al poble. És un sabotatge en tota regla, però que tampoc va enlloc perquè, evidentment, hem continuat fent la megafonia després de canviar les dos rodes”.

“Aquest fet, amb caire totalment mafiós, ens fa pensar que la por és molt dolenta i que hi ha qui prova de tot per intentar que ens rendim. No sabem qui pot haver-ho fet, però això no ens va a aturar. Amb valentia i amb ganes, Compromís per Paterna seguim amb la campanya”.Furgoneta megafonia Compromís_15maig2015

Ramón, que espera “que això siga un incident aïllat”, exigix “a les dotze candidatures que ens presentem a Paterna que, en la setmana que queda de campanya, hi haja respecte absolut entre tots. El poble és molt gran i cadascú pot fer la seua campanya amb ‘fair play’. A més a més, exigim la condemna de totes les formacions a aquest acte vandàlic, intolerant i antidemocràtic. Per això esperem que en estos set dies finals no passe res més i que cadascú puga fer campanya amb total normalitat”, conclou Juanma Ramón.