JUANMA RAMÓN: “TENIM UNA GRAN RESPONSABILITAT AMB LA CIUTADANIA PERQUÈ ANEM A TORNAR EL SOMRIURE A PATERNA”

  • El candidat electe de Compromís per Paterna destaca la fita histórica del trencament del bipartidisme i d’haver triplicat els resultats de 2011

El candidat electe de Compromís a l’alcaldia de Paterna, Juanma Ramón, ha manifestat, després dels resultats electorals definitius al municipi que “ara hem de seguir treballant dur per tal de complir les expectatives que el poble de Paterna ha posat en nosaltres. El suport i la confiança dipositat en les urnes, com a resultat de dos legislatures de molt de treball, ens fa sentir-nos amb una gran responsabilitat de govern amb la ciutadania paternera, a qui volem tornar-li el somriure”.

Ramón també ha agraït l’esforç i dedicació a totes les persones “que estos anys han estat al nostre costat i que ens han ajudat en la nostra tasca, ja que sense elles no haguérem pogut aconseguir aquesta fita històrica de trencar el bipartidisme PP – PSOE i triplicar els resultats de 2011”.

“Són tantes les persones que han col·laborat a la campanya, que han aportat el seu temps, que han demanat el vot als amics i familiars, que sense eixe boca a boca no hauríem tingut aquestos resultats històrics”.

I és que Compromís per Paterna ha passat de dos regidors a sis, “un resultat que és molt positiu per a nosaltres i que fa veritable el canvi que demanava la ciutadania. Per això, ara el que cal és continuar treballant amb humiltat, transparència, honradesa, participació, responsabilitat i molta valentia. Tot amb l’objectiu de tornar el somriure a Paterna i fer que siga el poble que volem”.

“La ciutadania ha de tornar a confiar en la política i en els polítics. Hem de recuperar eixa confiança i tornar-li-la, després d’haver-la dipositat en nosaltres. Perquè entre totes i tots estem fent història en Paterna”, ha conclós Juanma Ramón.

Publicacions digitals: EL PERIÒDIC, NAP I COL, PATERNA BIZ, PATERNA AL DÍA, EL MERIDIANO, LAS PROVINCIAS, NOU HORTA NORD,

Arxivat en: Moviments Socials

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *