• Compromís per Paterna considera fonamental destinar els diners a polítiques socials i de foment de l’ocupació

L’alcaldable de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, assenyala que “els representants públics hem de donar exemple a la ciutadania amb mostres de contenció econòmica que afecten a l’alcalde, als regidors i al personal de confiança. I la més clara és que l’alcalde es rebaixe el sou i que no puge el que perceben totes les persones amb acta de regidor i el personal de confiança que estiga adscrit a l’equip de govern i als grups municipals”.

“Sabem que precisament Paterna no és un dels municipis amb les nòmines dels polítics més altes. I el mateix passa amb els assessors o personal de confiança. Però no per això s’ha de pujar, perquè els diners han de prioritzar-se allà on són més urgents i necessaris, com ara les polítiques socials i les de foment de l’ocupació”.

“A més a més, tots els sous han de ser públics i estar al web de l’Ajuntament perquè la ciutadania puga conéixer-los i saber quina és la nòmina que s’està pagant amb diners públics als representants polítics. D’ahí que siga tan necessari que es pose a funcionar immediatament el Portal de la Transparència, aprovat per unanimitat a proposta nostra en la legislatura acabada”.

“Volem una administració sostenible econòmicament, amb polítics que es preocupen de la ciutadania i no de la butxaca pròpia. Hem de destinar els recursos econòmics a l’emergència social, a crear ocupació i a fer veritat la felicitat de tots els dies de les persones del nostre poble. És el nostre model de l’administració més propera que representa el consistori. I també és el nostre model d’allò que ha de ser l’equip de govern municipal”, conclou Juanma Ramón.

Publicacions digitals: MERIDIANO HORTA, NOU HORTA, HORTANOTICIAS, LAS PROVINCIAS, PATERNA BIZ, EL PERIÓDICO DE AQUÍ, EL PERIÒDIC, LEVANTE-EMV,