• El portaveu municipal, Juanma Ramón, i el futur president de la Mesa de les Corts, Enric Morera, celebren el protagonisme de la ciutadania com a artífexs del canvi polític

El portaveu municipal de Compromís per Paterna, Juanma Ramón, considera “tota una fita haver reunit, anit, al voltant de 500 persones en el nostre tradicional sopar a la fresca que celebrem cada any com a cloenda del curs polític. Aquesta celebració, que enguany ha estat molt especial per haver sigut després de les municipals, està convertint-se en un repte perquè cada vegada vé més gent, persones que volen passar una nit de sopar de germanor, amb música, humor i bon ambient”.

Ramón, que va fer una breu intervenció a l’inici del sopar, va agrair el suport rebut en les passades eleccions, “ja que vosaltres, els que aquesta nit ens acompanyeu i molts que no han pogut vindre, haveu contribuït a un resultat que ha suposat triplicar i passar de dos a sis regidors en l’Ajuntament de Paterna. Sabeu que no governem però també sabeu que anem a treballar amb valentia perquè tots som Paterna i volem que les persones que viuen i treballen en aquest poble tornen a somriure”.

El proper president de la Mesa de les Corts i diputat de Compromís, Enric Morera, també va encoratjar els assistents al sopar a la fresca, “perquè ha arribat el temps de les persones. Sabeu que gràcies a vosaltres estem fent història, una història on sou els i les protagonistes. I on estem obrint les institucions a la pluralitat i a la diversitat tant de temps arraconades”.

A més a més, les 500 persones assistents també gaudiren de les actuacions de Dulce Flamenco, grup paterner de flamenc, del barri dels Grups de la Mercé; Recién Nacidos, grup de rap i hip hop també de Paterna; i Pau Blanco, humorista valencià.

Publicacions digitals: NAP I COL, PATERNA AHORA, LA VEU PV, NOU HORTA NORD, EL PERIÓDICO DE AQUÍ, EL PERIÒDIC, PATERNA BIZ,