Sagredo encara no ha convocat les Meses de Treball del Barranc del Rubio i de la Coma. Tampoc el Consell General de GESPA ni el Consell d’Administració d’Aigües de Paterna.

El portaveu municipal de Compromís per Paterna, Juanma Ramón, afirma que “Sagredo es va fer amb el control de l’empresa municipal de serveis GESPA d’una forma gens clara però des d’aleshores no ha convocat al seu Consell General. La qual cosa ha sumit l’empresa en un estat de paràlisi preocupant”. Des de Compromís denuncien la poca capacitat del govern actual per a gestionar l’ajuntament, que no arriba a complir amb els mínims requisits com ara convocar este Consell o el d’Aigües de Paterna.
Per a Compromís, més preocupant encara és el fet que no s’haja convocat a la Mesa de Treball del Barranc del Rubio, estant a hores d’ara en plena època de pluges torrencials. Cal recordar que l’anterior equip de govern presidit per la popular Elena Martínez va plantejar obrir una bretxa al carrer Barranc del Rubio per tal de canalitzar les aigües i la construcció d’unes basses de laminació al carrer 133 per evitar l’acumulació d’aigües al barranc. Els veïns del Barranc es van oposar a la bretxa i plantejaren com a alternativa la seua canalització subterrània. L’equip de govern, a instàncies de Compromís, va decidir estudiar les diferents alternatives i continuar les reunions amb els veïns mitjançant la Mesa de Treball del Barranc del Rubio. Però des de l’arribada de Sagredo al govern municipal, aquesta Mesa no ha estat convocada, tot i la urgència del tema per l’amenaça de pluges torrencials de cada tardor. Per a Carles Martí, regidor de Compromís de la Canyada, “Sagredo demostra una despreocupació manifesta pels problemes de la Canyada. La creació d’esta Mesa de treball conjunta entre ajuntament i veïnat es va acordar en un Ple per tal de buscar la millor solució per als problemes de les pluges. Reclamem que es convoque immediatament i es compte amb els veïns i veïnes”.
Altra Mesa que encara no ha estat convocada i que per a Compromís per Paterna, hauria d’estar ja en funcionament, és la Mesa de Treball del barri de la Coma. La creació d’aquesta mesa va ser aprovada al darrer ple extraordinari del dia 17 de setembre a proposta de Compromís que va portar les reivindicacions veïnals al Ple. Per a Juanma Ramón, “la situació del barri de La Coma necessita una actuació urgent. No podem permetre que aquest barri nostre continue en la situació d’abandó a què l’han sotmés els darrers governs municipals”. Cal recordar que l’acord plenari del 17 de setembre obligava a l’ajuntament a fer una primera reunió abans de finals d’octubre. Segons manifestacions fetes per Juanma Ramón “este govern és insensible al patiment dels nostres veïns i veïnes, com ho demostra el fet que destinen tots els seus esforços a intentar apuntalar un projecte especulatiu com Puerto Mediterráneo, en compte de posar-se a treballar per a solucionar els problemes dels paterners i paterneres”.