L’esmena va ser presentada per Compromís per Paterna el passat mes d’octubre per tal d’evitar que les persones amb menys recursos entraren en la roda d’impagaments amb l’administració local

El grup municipal de Compromís va esmenar el punt del dia presentat per alcaldia el passat mes d’octubre per tal d’aconseguir rebaixar límit de 240 euros en impostos per a poder accedir al fraccionament. Cal recordar que fins ara només es podien acollir al Compte Tributari (fraccionament en 12 mensualitats dels impostos municipals) aquelles persones que pagaven més de 240 euros. Deixant fora d’esta mesura les persones que menys impostos paguen i que paradoxalment són qui més necessiten una mesura com esta.
Segons manifestacions de Juanma Ramón, portaveu municipal de Compromís per Paterna, “hem aconseguit que les persones més desafavorides del municipi puguen fraccionar els seus impostos per tal de facilitar el seu pagament. Per a Compromís, les persones amb menys recursos són la prioritat i continuarem elaborant mesures per a facilitar-les una vida millor”.