La formació valencianista presenta el llibre Vertigen, amb una xarrada a càrrec de l’ex-Consellera de Cultura Balear i coautora del llibre Esperança Camps, Xelo Miralles, periodista de Canal 9 i Empar Marco, corresponsal de TV3 i coautora del llibre

Continuant amb la seua campanya “Paterna és teua” de promoció social i cultura de Paterna, la coalició d’esquerres presenta, el divendres vinent 22 d’abril amb motiu del dia del llibre, l’obra “Vertigen” d’Esperança Camps i Empar Marco. A Vertigen, s’hi barregen diverses trames que ens arrosseguen cap a la caiguda lliure dels seus protagonistes, però també la d’una societat que s’aboca al caire del precipici. Amb una audaç barreja de realitat i ficció, les autores ens endinsen en els temors, les mesquineses i els anhels que conviuen a la convulsa València dels nostres dies, amb el rere fons del tancament de la televisió pública valenciana i l’auge de l’extrema dreta als països del sud d’Europa.
Per a este acte cultural, Compromís per Paterna es congratula de poder comptar amb un cartell de luxe de professionals de la comunicació i la cultura. “A més”, segons manifestacions de la regidora de Compromís, Carmen Gayà, “en esta presentació comptem amb tres dones, dignes representants del món de la comunicació i la cultura del nostre àmbit lingüístic”. A la presentació acudirà com a ponent la que va ser fins fa poques setmanes, Consellera de Cultura de les Illes Balears, Esperança Camps, i que també és autora del llibre junt amb Empar Marco, periodista de reconegut prestigi i corresponsal de TV3. El cartell el completa la periodista de Canal 9 i defensora de la televisió publica valenciana, Xelo Miralles. L’acte se celebrarà al centre social de la Canyada el divendres vinent 22 d’abril a les 19 h.
“Amb este acte hem volgut posar de relleu la labor que realitzen les dones dins el món de la cultura i que, tantes vegades, ha estat silenciat per una societat on encara el masclisme invisibilitza massa sovint el paper rellevant de les dones” ha conclòs la regidora Gayà.