Compromís per Paterna ha fet arribar als candidats valecnians al Congrés les reivindicacions de millora dels polígons industrials del poble, com també l’oposició ferma a l’ampliació del by-pass al seu pas per Paterna

Amb motiu de la presentació de les candidatures valencianes al congrés, Juanma Ramón, portaveu de Compromís per Paterna, ha tingut l’oportunitat de reunir-se amb el representant dels valencians i candidat al congrés dels diputats, Joan Baldoví. A la reunió, que ha transcorregut en un ambient cordial, s’han tractat temes com la necessitat de modernització dels polígons industrials de Paterna, la ferma oposició de Compromís per Paterna a l’ampliació del by-pass i la necessitat que les casernes abandonades pel ministeri de defensa puguen tindre un ús públic.
En concret, Juanma Ramón, ha traslladat al cap de llista de la coalició A la Valenciana, la necessitat de millora dels accessos al Polígon Industrial Font del Gerro i inversions estatals per a la dinamització de tots els Polígons Industrials de Paterna. En este sentit Juanma Ramón ha recordat a Joan Baldoví que Paterna és la quarta ciutat més industrial d’Europa i que el Partit Popular no ha invertit ni un euro en els darrers vint anys. Així doncs, segons Ramón cal invertir per a potenciar la indústria com a motor de l’economia de la comarca. Un sector que, a més, pot generar ocupació estable dins una economia productiva i sostenible.
Juanma Ramón ha traslladat, també, al representant dels valencians al Congrés dels Diputats l’oposició ferma de la ciutadania de la localitat a l’ampliació del by-pass al terme municipal de Paterna. Per a Juanma Ramón “no podem viure constantment amb l’amenaça d’una ampliació que afectaria negativament al Polígon Industrial Font del Gerro i a la qualitat de vida dels veïns del barri de la Canyada, que hui en dia ja pateixen les molèsties d’esta infraestructura massa pegada al barri.
Per últim, el portaveu de Compromís per Paterna, ha demanat al candidat de “A la Valenciana” Joan Baldoví que faça les gestions oportunes per a aconseguir que les casernes abandonades, propietat del ministeri de Defensa, puguen ser utilitzades pels i les paterneres com a dotacions públiques. Des de Compromís per Paterna, Juanma Ramón ha manifestat “estes instal·lacions militars situades al barri de Campament, poden servir per a donar vida cultural i social al poble. També poden servir per a dinamitzar este barri encetant un procés participatiu per a determinar el destí d’estes infraestructures actualment en desús”.