L’última paraula la tenen els usuaris de facebook que poden triar entre les 10 obres seleccionades. La pàgina de facebook Coalició Compromís per Paterna ha rebut en menys de 24 hores més de 3.000 visites

Dins la campanya de promoció dels valors culturals de Paterna “Paterna és teua!”, Compromís va convocar el passat mes d’abril el I Certamen de relat curt, política i eròtica, “Eròpolis”. Ara, una vegada seleccionats els deu millors relats, es poden llegir i triar el millor de tots ells a través del facebook de la coalició d’esquerres. L’obra guanyadora rebrà un premi de 300 euros en metàl·lic.
Des de Compromís per Paterna, la seua regidora, Carmen Gayà, ha destacat la quantitat de visites, més de 3.000, que està assolint la pàgina de Facebook en només 24 hores amb motiu d’este concurs literari.
“Amb el Certamen sobre ‘Política i Eròtica, Eròpolis’ pretenem encetar una nova mirada transversal i més fresca envers la política. La creativitat es fa necessària per tal de traure del fet polític tot el tradicionalisme més formalista. Volem una mirada pícara sobre la política i un punt de color sobre un món, que de vegades, peca de ser massa fosc. Esperàvem una alta participació i gairebé ens hem vist desbordats tant per la quantitat com per la qualitat d’obres presentades. També està sent molt encoratjador la quantitat de persones que ha votat als relats en només 24 hores. Pense que és molt important per al nostre poble que autors i autores de tot l’àmbit lingüístic participen en este certamen pioner que contribueix a crear nous escenaris polítics imaginaris mitjançant una “seducció positiva” entre la ciutadania i la política”.
La votació estarà activa fins al pròxim 15 de setembre. El premi serà entregat en una data, encara per determinar, a principis del mes d’octubre.
Segons paraules de Juanma Ramón, portaveu municipal de Compromís per Paterna, “amb la campanya de promoció dels valors culturals de Paterna ‘Paterna és teua’, estem descobrint una Paterna interessada en la cultura, oberta, dinàmica i amb uns valors que acompanyen als nous temps que estem vivint”.