Compromís per Paterna demanarà en el Congrés la cessió de les casernes militars

La coalició Compromís per Paterna ha anunciat que els seus diputats en el Congrés demanaran la cessió gratuïta de les casernes militars del barri de Campament per part del Ministeri de Defensa. La coalició torna a posar sobre la taula, d’aquesta manera, una vella aspiració de la ciutat sobre la qual en uns altres temps es va negociar amb el Govern però que mai s’ha resolt. L’anunci ha coincidit amb la visita del diputat nacional de Compromís Enric Bataller.

El portaveu de Compromís per Paterna, Juanma Ramón, considera que la ciutat seria diferent si les instal·lacions i equipaments militars del centre del casc urbà anaren per a la ciutadania perquè permetrien desenvolupar tot un seguit de dotacions de les quals ara manquen els barris de Campament i Centre. L’edil ha recordat que gran part de les infraestructures militars estan actualment en desús però ocupen una cambra del centre urbà de la ciutat.

Compromís també ha al·ludit al fracàs del model de l’anterior govern local del Partit Popular que va confiar a la creació d’una empresa mixta la construcció de moltes dotacions necessàries. Però atès que la signatura està en procés de dissolució, “les casernes militars suposen una oportunitat”.

Juanma Ramón ha defensat que allí es podrien construir instal·lacions esportives, edificis per a serveis socials, un menjador social, espais culturals, sanitaris i educatius, a més de zones verdes. La coalició ha assegurat que compta amb el respatler dels seus diputats en el Congrés per a plantejar la proposta.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *