Joan Baldoví i Carles Mulet assistiran a l’acte que es celebra el proper dissabte 1 de juliol a la plaça del Poble de Paterna

Compromís per Paterna tanca el curs polític, com cada estiu, celebrant un sopar a la fresca el dissabte 1 de juliol, a les 21 hores, en la plaça del Poble de Paterna. Aquesta trobada comptarà amb la participació del Diputat del Congrés, Joan Baldoví, i el senador, Carles Mulet. La vetlada estarà amenitzada per diferents grups de música.

El portaveu del grup municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, explica que “el sopar a la fresca està obert a totes les persones que vulguen afegir-se a passar una nit agradable amb amics, amigues, veïns i veïnes, amb un entrepà i escoltant bona música. Cal dir que la cita d’enguany també és especial perquè comptarem amb la presència de dos dels nostres representants a les Corts espanyoles, el diputat, Joan Baldoví que ostenta el títul de diputat millor valorat per la ciutadania i el senador més mediàtic, Carles Mulet”.

Ramón explica que “soparem, escoltarem música i, evidentment també parlarem de la tasca que està fent Compromís tant en l’àmbit local com en l’autonòmic, sense oblidar el treball que s’està fent a Madrid per part del nostre diputat Joan Baldoví i el nostre senador Carles Mulet. Farem balanç del curs que acaba i de la nostra entrada al govern local de Paterna mitjançant l’Acord del Batà i de tot allò que ens espera per al curs vinent: reordenació i potenciació dels serveis socials, posada en marxa dels pressupostos participatius, projecció exterior dels nostres espais naturals…”.

*Dia: Dissabte 1 de juliol de 2013

*Hora: 21 hores

*Lloc: Pl. Poble (Paterna)

*Intervindran: Juanma Ramón, portaveu municipal i regidor de Compromís per Paterna Loles Ripoll, portaveu local de Compromís per Paterna; Joan Baldoví, diputat de Compromís en el Congrés i Carles Mulet, senador.

Esteu convidats!!