Paterna recondueix l’urbanisme per a posar-ho al servei dels veïns i veïnes

Carles Martí, regidor d’urbanisme: “Des de la regidoria volem ficar sentit en l’urbanisme de Paterna, el nostre objectiu és ficar-ho en el servei dels ciutadans i ciutadanes”

La regidoria d’urbanisme que dirigeix el regidor, Carles Martí, té clar com és l’objectiu principal de la seua regidoria, posar als paterneros i a les paterneras en l’epicentre de l’urbanisme intentant, d’una banda, aclarir el desordre en el qual s’havia convertit l’actual Pla General d’Ordenació Urbana del municipi i per un altre dotar a la ciutadania d’aquells serveis que realment necessita.

“Fa molts anys que estem acostumats als “tejemanejes” urbanístics que només anaven encaminats a afavorir als “amiguetes” de torn, amb aquest nou model urbanístic els únics que eixiran guanyant seran els veïns i les veïnes de Paterna”, ha declarat el regidor Carles Martí.

 

El regidor ha volgut puntualitzar que després de l’aprovació en el dia d’ahir en el ple ordinari municipal de modificacions puntuals del PGOU es poden escometre accions com la de reordenar el caos inicial d’un barri com el de Lloma Llarga aconseguint-ho dotar de futures zones d’aparcaments tan demandades pels veïns i veïnes d’aquest barri. “Era qüestió de posar seny en l’urbanisme de Paterna, amb accions com aquesta queda clar què se’l meu objectiu en aquesta regidoria, és posar l’urbanisme de Paterna al servei dels ciutadans i ciutadanes”, ha manifestat el regidor.

 

El regidor Carles Martí assegura ser conscient que és una labor per a molts anys i que cal començar a desenvolupar. “Es va fer terrorisme urbanístic en el seu moment, és el moment de canviar aquesta situació i fer-ho en consens amb tots els partits municipals, atès que no deuria ser el projecte d’un equip de govern sinó de tota una corporació, aconseguint un urbanisme que pense en els veïns i veïnes de Paterna”, ha indicat el regidor.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *