Medi Ambient posa un whatsApp per a informar sobre incidències amb el mosquit tigre

  • La regidoria Salut Ambiental, depenent de Dolores Guillem, ha posat en marxa el whatsapp amb el número 672 058 426 per tal d’agilitzar les peticions i informacions dels veïns respecte a esta plaga
  • Dolores Guillem: “Les noves tecnologies també han de ser útils en la lluita contra el mosquit tigre. Amb este nou servei volem que la ciutadania, que és qui pateix l’insecte, s’implique i participe en la lluita contra esta xacra”.

  Des de la regidoria de Salut Ambiental depenent de Medi Ambient, s’ha fet un pas més en la lluita i conscienciació cap al problema que genera el mosquit tigre. Amb l’objectiu de facilitar l’atenció als veïns i veïnes de Paterna, ha posat en marxa un whatsapp municipal específic perquè la ciutadania puga traslladar les seues peticions i demandes d’informació sobre este tema a l’ajuntament.

Des de la regidoria s’atendran les alertes que els ciutadans i ciutadanes facen arribar a través d’este mitjà per a intentar pal·liar els efectes que esta plaga està generant, estos darrers anys, sobre la població. Esta mesura se suma este any a les ja implantades per Salut Ambiental en anys anteriors i que tindran continuïtat en 2018.

De fet, l’àrea que dirigeix Dolores Guillem, continuarà amb les xarrades per conscienciar a la població, ja que des de la regidoria consideren que la conscienciació de la població és una de les millors armes per a lluitar contra esta plaga. A més, es reeditarà el programa de reintroducció de les rates penades al municipi. Una campanya que va ser presentada pel regidor de Medi Ambient, Carles Martí i la regidora de Salut Ambiental, Dolores Guillem el passat any. Una campanya de lluita biològica contra el mosquit, que consisteix en la instal·lació de caixes nius per a rates penades per a totes aquelles persones que estiguen interessades en instal·lar-les als seus domicilis. Amb esta mesura, a la que ara se li afegeix la del servei de whatsapp, l’ajuntament pretén potenciar les colònies de rates penades, ja que segons el responsable de Medi Ambient, en una sola nit, un exemplar pot arribar a menjar més de 3.000 mosquits.

Per a la regidora Dolores Guillem, “el problema del mosquit tigre ha arribat al nostre poble per a quedar-se. Per això, des de la regidoria continuarem treballant sense descans per a pal·liar, en la mesura de les nostres possibilitats, la incidència d’este insecte en la població de Paterna. Continuarem amb les xarrades per a conscienciar a la població, realitzarem els tractaments pertinents en les vies públiques i, ara, posem este servei de whatsapp per a continuar la nostra lluita contra el mosquit tigre”. El número de Whatsapp contra el mosquit tigre és el 672 058 426.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *