Compromís per Paterna enceta el procés de primàries

La coalició valencianista torna a elegir este procés per tal de confeccionar la llista electoral que els porte a governar Paterna

Compromís per Paterna celebrarà eleccions primàries per escollir la llista electoral amb la qual concorreran a les municipals del pròxim any. Una pràctica en què Compromís és una coalició pionera des de les eleccions europees de 2014.

La coalició valencianista triarà els seus candidats i candidates mitjançant un procés participatiu amb l’objectiu de continuar fent mostra de democratització en el funcionament intern de l’organització. La finalitat d’este procés és formar una llista electoral que represente la pluralitat del poble i amb la qual volen tornar a governar a Paterna. “Este exercici de democràcia interna és assoles el principi que ens portarà a confeccionar una llista electoral potent, que ens torne a permitir governar Paterna”, asseguren fonts de la coalició.

Un procés que ratificaren a l’assemblea de la coalició a Paterna, celebrada en la vesprada-nit d’ahir, els 60 afiliats i afiliades que es varen congregar per prende esta decisió, continuant fidels als principis de la coalició i que els va permetre confomar un equip que a les eleccions de 2015 va triplicar els resultats de Compromís obtinguts fins al moment, igualant en nombre de regidors i regidores a PSOE i PP.

Per al portaveu municipal de la coalició, Juanma Ramón, “la ciutadania valora molt positivament el nostre pas per les àrees que varem dur endavant al govern del Batà, ens queden molts projectes per al nostre poble que treballar i que milloraran la vida de moltes paterneres i paterners”.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *