JUANMA RAMÓN: Sagredo torna a vendre fum”

La formació insta al govern municipal a trobar alternatives viables per a dur a terme la residència de majors a Paterna.

Després de l’anunci realitzat ahir per l’alcalde de Paterna, la formació valencianista critica la improvisació de l’alcalde que, veure’s a quatre mesos de les eleccions, el fa anunciar projectes sense valorar ni planificar amb la Conselleria.

“Una altra foto buida de contingut, que posa en risc que un projecte tan important, desitjat també per nosaltres, puga nàixer trastabillat”. Des de Compromís per Paterna portem mesos treballant en alternatives de sol dotacional públic on poder ubicar els serveis assistencials que necessita Paterna. La residencia o centre de dia per a persones majors és una reivindicació veïnal que compartim, però el lloc triat per l’alcalde no és l’adequa”, informa el portaveu municipal, Juanma Ramón.

Per aquest motiu, el govern municipal hauria de replantejar-se eixa ubicació, i s’aprofitara les gestions realitzades per Compromís per Paterna quan estàvem al grup municipal L’Ajuntament pot disposar de parcel·les dotacionals al Barri de Santa Rita, pendent de revisar urbanísticament, i disposarà de 2000m2 al solar de l’estanquera dAlborgí. Tot fruit de les nostres gestions, que l’alcalde ara no vol ni valorar”

L’anunci fet per l’alcalde situaria l’edifici a un solar de 3.000m2, massa allunyat del centre urbà, sense els serveis adients pròxims per a què els usuaris de la residència pugueren gaudir duna plena integració en el municipi. A més, el solar assenyalat no és propietat municipal, per la qual cosa l’Ajuntament haurà de desembutxacar diners per a expropiar-lo. Hi ha altres alternatives en solars municipals integrats al casc urbà on seria més interessant ubicar un servei assistencial com es pretén

A més, resulta sorprenent que l’alcalde que va boicotejar la instal·lació del Centre de Menors de Montecanyada, impulsat per la Conselleria d’Inclusió, traga pit ara per a fer una residència de persones grans sense comptar prèviament amb la Generalitat.

Les declaracions interpel·lant a Mónica Oltra demostren una altra vegada les fòbies de Sagredo cap al Govern del Botànic, que ja és referència a tot l’Estat per la seua gestió en les polítiques de dependència i majors.

” L’alcalde encara no ha entès que va per mal camí sinó compta amb la Conselleria. Nosaltres demostrarem que amb la coordinació entre administracions les coses funcionen molt millor, i la prova és com aconseguirem desembossar, junt amb la Conselleria i Diputació, les obres d’ampliació de la Residencia per a persones amb Diversitat Funcional, que estigue abandonada fins l’entrada de Compromís al govern de Paterna”, conclou Juanma Ramón.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *