La Coalició valencianista manifesta que l’arreglo de voreres fet a La Canyada és un destarifo i dona per fet que estos treballs assoles estan fets amb fins electoralistes

 Per a Compromís per Paterna la ineptitud de Sagredo es fa patent a La Canyada estos dies, ja que, segons informa la coalició, s’ha dedicat a refer les voreres sense complir les normes pròpies de l’ajuntament. “El cabreig del veïnat radica en el fet que el Sr. Sagredo estiga arreglant les voreres que més o menys estan bé, deixant sense reparar les que realment fan falta. Doncs, quin ha sigut el criteri que ha seguit Sagredo?”, la resposta per a Compromís és molt senzilla, arreglar aquelles voreres que més es veuen, aquelles que més rèdit electoral pretén que li donen.

 

“Ja fa dos anys, l’Ajuntament, amb un criteri encertat, va elaborar un mapa de prioritats en els carrers de La Canyada, d’aquelles voreres més malaurades, és a dir, aquelles en les que la reparació és més urgent. La realitat és que ha fet cas omís al nou pla de reparacions i al seu propi diagnòstic i únicament s’ha fet un acte més de la seua campanya electoral”, ha destacat el candidat a l’Alcaldia de Compromís per Paterna, Juanma Ramón.

 

En les obres que s’estan realitzant, a més a més, l’ajuntament s’està botant la seua pròpia ordenança de l’arbrat, deixant escocells sense cobrir amb cautxú i sense respectar als arbres que hi son plantats, produint-li greus perjudicis. Els escocells que estan fent, no deixen prou espai per al creixement dels arbres, i en alguns casos s’estan deixant oberts al propi carrer, amb el perill per a la circulació que es produeix. El problema més greu és que Sagredo no tan sols pareix que odie els arbres de La Canyada, sinó que a Campament ha talat 6 pins de grans dimensions per a la construcció del nou parc, sense contemplar altres opcions que permeteren conservar els arbres per a garantir l’ombra als veïns i veïnes perquè no es cremen a l’estiu amb el sol.

 

“Sagredo, està menyspreant contínuament a La Canyada, als seus veïns i veïnes, que organitzats en la mesa de l’arbrat fa molt de temps que demanen a Sagredo que cuide els arbres de La Canyada, inclús s’ha negat a complir el mandat del plenari que va aprovar la nova ordenança de l’arbrat a proposta del veïnat i que Sagredo no posa en marxa”, ha manifestat Juanma Ramón.