La formació valencianista lamenta el vot en contra del PSOE en una moció de suport als colectius de La Coma

Ahir al plenari municipal de Paterna el Sr.Sagredo va tornar a avantposar els interessos partidistes a les propostes que poden millorar el funcionament del teixit associatiu de La Coma. De fet, va intentar retirar la proposta realitzada del PSOE en Junta de portaveus per un rifirrafe amb el regidor de Podem per defectes de forma.

“Son molts els projectes que continúen al calaix des del TRENCAMENT del Govern del Batà. Per això es indispensable que el Consell Sectorial d’inclusió participe en les solucions i el desenvolupament de les activitats del barri”,ha manifestat el candidat a l’alcaldia de Compromís, Juanma Ramón.

Per a la formació valencianista la parálisi actual del Govern i la desidia de Sagredo a l’hora de fomentar la participació de les associacions d’accio social del barri han fet que en aquests últims 8 mesos no es sàpiga res del Pla d’Inclusió Social ni la disponibilitat dels locals del EVHA per a realitzar activitats comunitàries.

Per a Juanma Ramón, el Barri de la Coma necessita participar i potenciar als foros de participació i decissió, on les entitats veïns i govern municipal consensuen la política social al Barri. “Nomes aixi podrem afrontar les problemes estructurals i socials del barri, abandonat i maltractat 30 anys”, ha conclòs el candidat de Compromís.