Compromís per Paterna ha presentat per registre d’entrada una petició perquè es canvie la ruta d’autobús en el barri de La Canyada. Concretament la formació demana que es modifique l’actual ruta que circula pel carrer 408 i es trasllade al carrer 15.

Fuentes de Compromís asseguren que veïns i veïnes de la zona els van traslladar, ja fa uns mesos, els problemes que patien per culpa de la circulació de l’autobús, una problemàtica que ve suscitada pels carrers estrets per on es fa la circulació i que, en determinades ocasions, queda bloquejat el seu pas pels vehicles estacionats de veïns i veïnes.

També informen que aquests vehicles veïnals han arribat fins i tot a patir desperfectes ocasionats pel pas de l’autobús. A més dels problemes amb els vehicles aquesta ruta produeix molèsties de soroll, trànsit i seguretat a causa dels girs tancats que el carrer 408 té, produint-se situacions de falta de visibilitat.

És per això que des de la formació valencianista pensen que una vegada asfaltada completament el carrer 15 és necessari que la ruta es canvie a aquest carrer, un carrer molt més ample i que no ocasiona cap risc per a la ciutadania. El servei per als ciutadans d’aquesta forma no varia, al contrari, s’aconsegueix un millor servei, més segur i sense que es produïsca cap molèstia al veïnat.