La formació valencianista demana ara pacificar el trànsit i que passe a ser una via urbana en condicions i fer les obres necessàries per a obrir nous eixos de comunicació amb el polígon Font del Gerro, La Canyada i millorar els accessos a la redona d’Asepeyo

Compromís per Paterna ha mostrat la seua satisfacció perquè el treball realitzat des de la formació ha donat els seus fruits, ja que aquesta setmana s’ha materialitzat la cessió de la carretera Pla del Pou que varen sol·licitar, quan formaren part de l’equip de govern de Paterna, a la Diputació en l’any 2017. En este sentit, el regidor de la coalició, Carles Martí, ha manifestat que, “El fruit del treball ben fet, cal ara refrendar-lo aconseguint que l’Ajuntament inverteix-ca ara les quanties necessàries per a aprofitar un eix de comunicació tan important al nostre poble”.

El mateix regidor ha argumentat que, “per un costat, cal pacificar el trànsit en tota la via per tal d’aconseguir una millora en el seu entorn i que passe a ser una via urbana en condicions. Per altre costat cal realitzar les obres necessàries per a obrir nous eixos de comunicació amb el polígon font del gerro, la canyada i millorar els accessos a la redona d’Asepeyo, que tan demandats són per la ciutadania. Ara ja no caben excuses del fet que la Diputació o la Conselleria no fan açò o allò, ara està en mans del govern municipal”.

Fonts de la coalició indiquen que, “a la Canyada, es pot fer servir la carretera Pla del Pou per realitzar nous accessos a la zona d’escola 2, a la zona del British College i a l’altura del carrer 238, amb el que molts dels problemes de trànsit en època escolar es veurien solucionats. Al polígon font del Gerro, es podrien fer dues redones més i un accés nou cap a la pista d’Ademús per tal d’alleugerar el trànsit de les actuals vies. I per fi es podrà donar solució als problemes de connexió entre el poble i el polígon a través de la redona d’Asepeyo, solucionant problemes de seguretat i fent accessibles als vianants els diferents polígons”.

“Ara és el moment de demostrar la voluntat d’aquest govern per a millorar la vida dels paterners i paterneres, apostant per una mobilitat més sostenible i racional que acabe amb problemes que portem patint des de fa moltíssims anys, nosaltres els vàrem mostrar el camí i ara recolzarem qualsevol iniciativa que s’encamine a eixes solucions”, ha declarat per concloure Carles Martí.