Compromís per Paterna ha criticat hui, després de la celebració del ple extraordinari de la localitat on s’ha aprovat el pressupost municipal per a 2022, que el govern municipal els haja aprovat sense tindre en compte als veïns i veïnes del municipi. Davant este fet el regidor de la formació, Carles Martí, ha volgut destacar que “amb la mancança de participació veïnal, i la inadmissió de les propostes fetes per Compromís, no hem tingut més remei que votar en contra d’aquest pressupost aprovat per l’abús de majoria absoluta de l’equip de govern”.

“Hem votat en contra per responsabilitat, nosaltres tenim altres prioritats diferents de les d’aquest pressupost i perquè ens recorda als temps foscos de Lorenzo Agustí en què la despesa pública es decidia sense cap participació veïnal, de forma molt opaca i on no es beneficiava les persones que més ho necessitaven, però les despeses en màrqueting i esdeveniments estaven unflades”, ha manifestat el mateix regidor.

“Tenim clar que el que Paterna necessita són uns pressupostos realistes i centrats en les persones, en el que necessiten al seu dia a dia, unes voreres millors, una neteja millor, una protecció del medi ambient efectiva i compromesa, crear ocupació per als paterners i les paterneres en els sectors de lluita contra el canvi climàtic i d’energies sostenibles”, apunten des de la formació d’esquerres.

Les mateixes fonts afegeixen que “No pots donar suport a uns comptes on no es contempla ni una sola mesura pressupostada per fer front al canvi climàtic. Des de Compromís proposarem diverses mesures per un total de més de 300.000 euros per tal d’implantar mesures encaminades a la pacificació dels nostres entorns, el tràfic del municipi i l’accessibilitat de Paterna, però l’equip de govern ha preferit obviar-les”.

“És una nova pèrdua d’oportunitat la falta de participació dels veïns i veïnes al pressupost municipal. No es pot obviar que qui millor coneix les necessitats dels seus barris i carrers és qui viu en ells, tot lo demés, com està fent l’executiu socialista, és utilitzar la política de l’estruç per a no sentir les seues propostes”.