La formació valencianista comença a desenvolupar un projecte que estaria ubicat al solar de l’actual parc d’Alborgí i que contempla un pàrquing de dues plantes, un ampli saló d’actes i una planta administrativa i social per a les entitats del poble

Compromís per Paterna ha donat a conéixer que ha començat a desenvolupar un projecte, el qual estaria ubicat a l’actual solar del parc d’Alborgí, que contempla un pàrquing de dues plantes, un ampli saló d’actes i una planta administrativa i social per a les entitats del poble.”Esta setmana s’està licitant l’obra per asfaltar diversos solars al poble per a únicament fer pàrquing. Des de Compromís entenem que és una situació perduda per ampliar les infraestructures municipals als nostres barris”, destaca el seu regidor Carles Martí.

Assenyalen des de la formació que “en el cas d’Alborgí, al solar que hi ha situat al costat del parc que des de fa anys està sense arreglar i que es utilitzat per aparcar moltíssims cotxes, pensem que es perd una oportunitat si assoles l’asfaltem, pensem que és més productiu si s’aprofita eixe espai per a construir un edifici d’equipament per al poble”.

“Des de Compromís per Paterna veiem una oportunitat molt profitosa a eixe solar per a construir un equipament que entitats del nostre poble reclamen des de ja fa molts anys, un edifici on poder fer les presentacions i actes fallers sense haver de pertorbar la vida musical a l’auditori o la teatral al Gran Teatre. Lògicament, aquest tipus d’edifici serviria també per a qualsevol activitat de la resta d’associacions culturals, veïnals, etc. Un lloc on poder fer activitats per i para el poble”, expliquen les mateixes fonts.

Argumenta Carles Martí que “parlem d’un solar de 2000 metres quadrats, l’edifici que es pot construir podria acollir un nombre elevat de públic, més que els actuals espais on es desenvolupen activitats d’estes característiques, a més a més, dins de la proposta de Compromís, s’inclouria una planta administrativa i social per a les entitats del poble, tant veïnals, com culturals, com festives. Al soterrani, per escometre un dels grans problemes que hi té el barri d’alborgí, agreujat amb les últimes obres que s’han dut a terme per part de l’ajuntament, es podrien construir dues plantes o tres de pàrquing soterrani segons es considere en el seu moment”.

“Estem segurs que aquesta és una proposta de millora important per a Paterna, des de Compromís anunciem que iniciem des d’esta setmana una ronda de contactes amb els potencials usuaris d’este espai per a definir com serà i quines necessitats volen incorporar, volem treballar conjuntament amb elles este projecte que plantegem”, indica per concloure el mateix regidor.