Des de la formació recorden que aquest pont porta tancat des de fa més de 20 anys

Compromís per Paterna ha demanat al dia de hui que s’accelere l’obertura del pont que uneix el barri de Mas del Rosari amb el Parc Científic de la Universitat de València. Per esta raó, la candidata a l’alcaldia de la formació, Carmen Gayá, ha manifestat que “són ja molts anys de gestió i de negociació amb la Universitat de València que fan que la gent de Mas del Rosari estiga ja cansada de tant d’esperar, no entenen com ara que les obres es veuen finalitzades el pont continua sense obrir-se”.

“Cal recordar que aquest pont ha estat tancat des de fa més de vint anys, en un primer moment les desfetes del Partit Popular varen fer que les obres d’urbanització no estigueren acabades i per tant no es podia recepcionar el Parc Científic completament, incloent-hi el pont. Allò que mal comença costa d’arreglar i en aquest cas portem ja molt de temps esperant la solució, una solució que permeta als veïns i veïnes de Mas de Rosari gaudir de millors connexions”, indiquen des de Compromís.

Les mateixes fonts assenyalen que “hem pogut saber que l’equip de govern i els tècnics de la Universitat han acordat dividir la recepció d’aquest pont en dues fases per a poder recepcionar almenys el pont abans d’eleccions. I és que tot i que la totalitat de les obres no estaran finalitzades fins després de les eleccions, han dividit en dues fases l’execució final per a poder recepcionar el vial i el pont com més aviat millor, deixant per a després d’eleccions la recepció completa de tota la urbanització”.

“Des de fa molts anys s’anuncia que estem en l’any on el pont s’obrirà, Enguany no serà diferent tenint unes eleccions a la volta del cantó. Estem convençuts que el vidiet de torn a les xarxes socials de l’alcalde no faltarà, que una mala gestió d’aquest tema no et lleve la possibilitat de continuar fent publicitat”, destaca Carmen Gayá.

“Al cap i a la fi el que nosaltres volem i demanem és el mateix que reclamen els veïns i veïnes, que el pont s’òbriga d’una vegada per totes. Des de Compromís per Paterna treballarem perquè una vegada passen les eleccions les obre siguen finalitzades i recepcionades pel nostre ajuntament”.