La formació detecta que l’ajuntament té pendent el pagament de factures des del passat mes d’octubre

Compromís per Paterna ha donat a conéixer que existeixen nombroses empreses amb factures pendents, per a pagar per part de l’ajuntament, des del mes d’octubre. “Segons hem pogut contrastar en molts casos ja han reclamat al consistori perquè es faça càrrec del pagament i han rebut la contestació que no saben quant podran pagar les factures”, informa el regidor de Compromís Carles Martí.

“A Compromís entenem que hi ha molta càrrega de treball a l’ajuntament, però no pots presumir en premsa que eres el millor ajuntament en gestió econòmica i després no pagar als teus proveïdors.

També entenem que amb carreres internes al PSOE, el Senat i els actes per a les fotos o el vídeo de torn, l’alcalde no tinga temps per a vigilar aquests assumptes, però és la seua obligació, i no pot deixar a Paterna en un segon pla, per a dedicar-se a la seua carrera política personal”, assenyalen des de la formació.

Afirmen les mateixes fonts que “cal que l’ajuntament es pose a treballar per a posar-se al dia en el pagament de les factures pendents, de fet ja hi ha empreses que han demanat interessos de demora per no haver sigut ateses les seues factures dins del termini i en la forma escaient, amb el que la desídia ja ens costarà als paterners i paterneres un bon grapat d’euros. No entenem, com el mateix equip de govern, no fa ni un mes, treia en premsa la notícia que estava pagant a trenta dies, quan la realitat és que ja feia més de 60 dies que no pagava les factures. De fet, hi ha factures tan escandaloses com el famós creuer per als majors que no estan pagades, i com ja sabem totes i tots no és un factura xicoteta, és un bon grapat d’interessos que pagarem els paterners i les paterneres”.

“Demanem explicacions a l’equip de govern per aquesta desfeta i demanem que no entren en derives ja conegudes en anteriors governs de Paterna, que no podem oblidar que varen arribar a acumular factures al calaix per més de 20 milions d’euros”, indica Carles Martí.

El mateix regidor conclou asseverant que “cal posar-se al dia en el pagament, perquè darrere d’eixos treballs hi han empreses grans però també empreses xicotetes del poble que en aquests moments estan mantenint amb la seua butxaca el funcionament de l’ajuntament. Cal una solució ràpida i que es mantinga en el temps”.